De Lithium-ion accu van Phonak: 6 jaar levensduur met 15% minder reparaties

Uitvoerig onderzoek brengt nieuwe voordelen van de oplaadbare Phonak accu’s. Sinds de introductie in 2016 vertrouwen wereldwijd meer dan 1,4 miljoen mensen dagelijks op de lithium-ion accu’s. Deze accu is een zeer betrouwbare energiebron gebleken en langlopend onderzoek heeft zelfs extra voordelen onthuld.

Tot wel 6 jaar met dezelfde accu

Versnelde laboratoriumtests wijzen uit dat een levensduur van 6 jaar verwacht mag worden van de Phonak lithium-ion accu. Onzekerheid over de acculevensduur is niet langer een reden om geen oplaadbaar toestel te kopen.

15% minder reparaties

Het is heel eenvoudig: hoe minder openingen een toestel heeft, hoe beter de elektronica beschermd is. Door het ontbreken van de batterijlade, vaak het zwakste punt van het toestel, hebben vocht en vuil minder kans. Logisch dus dat het aantal reparaties 15% lager ligt dan bij vergelijkbare RIC-toestellen met wegwerpbatterijen.

Nooit meer onverwacht een lege batterij

Een lege batterij komt altijd op de meest ongelegen momenten. Soms duurt het zelfs een lange tijd voordat de gebruiker dit in de gaten heeft. Gebruikers van oplaadbare toestellen zijn meer tevreden doordat ze weten dat het toestel hen niet in de steek zal laten.

Nu ook oplaadbare CROS B-R!

Recent zijn er diverse nieuwe oplaadbare modellen toegevoegd. Een veelgevraagde oplossing was de oplaadbare CROS/BiCROS vanwege het hoge stroomverbruik. Speciaal voor de Audéo B-R dragers is er nu de CROS B-R, beide oren gebruiken de unieke lithium-ion accu, de kleuren matchen en ze passen samen in dezelfde charger. Life is on!

Meer informatie

www.phonak.com

www.phonak.nl/oplaadbaar