Directe connectiviteit met de Unitron Moxi All in ZN 3/4/5

Met de Moxi All made-for-all (MFA) hoortoestellen, die gebruik maken van de gepatenteerde SWORD ™ 2,4 GHz-chip, kunt u rechtstreeks verbinding maken met ALLE Bluetooth®-mobiele telefoons (Android™ en iPhone®) voor uitstekend klinkende telefoongesprekken.

Handsfree bellen

Telefoongesprekken kunnen opgenomen worden met het hoortoestel. De telefoon kan daarbij gerust in de zak gelaten worden. De spreker aan de andere kant van de lijn wordt duidelijk gehoord via het hoortoestel. Wanneer de hoortoesteldrager praat wordt de stem opgepikt door de microfoons van het hoortoestel en wordt deze naar de mobiele telefoon verzonden, net als een draadloze Bluetooth®-headset. Telefoongesprekken beëindigen of weigeren kan ook met het knopje op het hoortoestel.

Tv kijken is met de Moxi All ook een stuk eenvoudiger geworden omdat directe connectiviteit betekent dat de klant niet langer een streamer om de hals hoeft te dragen. De Moxi All maakt deel uit van het Tempus-platform met een verbeterd spraakverstaan, zelfs in uitdagende situaties zoals in lawaai en druktes.

De TV Connector, met AirStream Technology ™, verbindt de Moxi All-hoortoestellen draadloos met uw tv. De verbinding gebeurt automatisch wanneer het apparaat zich binnen het bereik van uw televisie bevindt. Geniet van al uw entertainment in hoogwaardig stereogeluid op een comfortabel volume met iedereen.

Download gratis de Remote Plus-app (beschikbaar voor Android™ en iPhone®) naar uw smartphone.

Meer informatie

www.unitron.nl