Eerste ‘Bone anchored experience day’ ooit

Op zaterdag 9 december organiseerde Zweers Hoortoestellen in samenwerking met Oticon Medical de eerste ‘Bone anchored experience day’. Earline belde met Jessica van Zweers, om te vragen naar deze experience day. 

Zweers Hoortoestellen ging in haar klantenbestand op zoek naar kandidaten die – onder andere wegens middenoorproblemen geen hoortoestel kunnen verdragen – gebaat zouden kunnen zijn bij een botverankerde hooroplossing. Daarop werden zes personen uitgenodigd. Een team van productspecialisten van Oticon Medical was aanwezig bij deze dag. Zij hielpen bij het aanpassen van een Ponto 3 SuperPower op een Softband.

De bezoekers van Zweers kregen eerst de softband op, waarna ze een lunch voor twee personen aangeboden kregen in een lunchroom naar keuze, om te ervaren hoe de Ponto presteert in een drukke omgeving.

De dag werd erg goed ontvangen. Uiteraard kreeg je wisselende reacties op de botverankerde hooroplossing, maar de eerste reacties op de dag zelf waren positief. Klanten waren erg blij dat ze deze mogelijkheid kregen. Dat was ook onder meer reden om de dag te organiseren. Dit soort oplossingen zijn niet altijd bekend bij hoortoesteldragers. Nu kon een klant proefdraaien.

Er heerste een gemoedelijke sfeer op de experience day. Voor herhaling vatbaar dus!

Meer informatie

www.oticonmedical.com