Effectiviteit Roger naar ongekend hoog niveau met Multibeam Technology in nieuwe Roger Select

Phonak kondigt een uitbreiding aan van de baanbrekende Roger™ Multibeam Technology. Deze technologie is onderdeel van de nieuwe Roger Select™ microfoon en de Roger Table Mic II die het spraakverstaan in gezelschap naar een ongekend hoog niveau brengen.

“Wereldwijd vertrouwen audiciens op Phonak als leverancier van innovatieve hooroplossingen die zelfs de meest uitdagende situaties aankan” aldus Thomas Lang, Senior Vice President van Phonak Marketing. “Vandaag de dag bouwt Phonak voort op deze erfenis van vertrouwen door producten te introduceren die de verwachtingen opnieuw definiëren.

In 2013 introduceerde Phonak de gepatenteerde digitale Roger 2.4 GHz wireless technologie, waarmee een nieuwe maatstaf werd gezet voor horen in lawaai en over afstand door de stem van een spreker rechtstreeks naar de luisteraar te sturen. Vijf jaar later komt de volgende generatie bewezen Roger-prestaties en gebruiksgemak in de vorm van MultiBeam Technology (MBT). Deze technologie gebruikt drie microfoons om zes gerichte stralen in 360 graden te vormen. Wanneer een microfoon met MBT op een tafel wordt geplaatst, selecteert het automatisch de spreker om zo spraak te kunnen verstaan in groepsconversaties en lawaaierige situaties. Nieuw en uniek is ook de optie bij de Roger Select waarbij dat de gebruiker zelf één of meerdere luisterrichtingen vast kan zetten, bijvoorbeeld in een zijgesprek met iemand naast hem of haar.

Roger Select™ en Roger Table Mic II zijn de eerste producten die gebruik maken van MBT. De Roger Select is een veelzijdige microfoon die gebruik maakt van MBT om mensen met gehoorverlies te helpen om beter te verstaan in restaurants of andere bijeenkomsten. Drie verschillende modi (automatisch, handmatig, revers) maken draadloos horen mogelijk in verschillende gesprekken en omgevingen. De Roger Table Mic II is de opvolger van de Roger Table Mic, nu dus voorzien van MBT. De microfoon is ideaal voor werkende volwassenen die actief aan vergaderingen moeten deelnemen, met name grote groepen.

Bekijk ook deze video over de werking van de Roger Table Mic II: 

Meer informatie

Alle nieuwe Roger oplossingen zijn leverbaar in de Benelux.

https://www.phonakpro.com/nl/nl/producten/draadloze-accessoires/roger-select/overzicht-roger-select.html