EUHA: Internationaal congres hoortoestellen

’s Werelds grootste congres in de hoortoestellen staat gepland van 18 tot en met 20 oktober 2017 in Nürnberg, Duitsland. Nürnberg zal voor drie dagen de belangrijkste locatie zijn voor audiciens en specialisten. Ongeveer 8000 gedelegeerden uit 8 landen zullen de NürnbergMesse fair and exhibition centre bezoeken. Het brede scala aan onderwerpen zullen bezoekers uitnodigen tot een gesprek om ideeën uit te wisselen en kennis te delen. 

Bijna 20 lezingen worden er gehouden door specialisten, uit Amerika, Australië, Denemarken, Zwitserland en Duitsland. Daarnaast zullen er workshops plaatsvinden op het gebied van medische, psychologische en gehoorgerelateerde onderwerpen. Hierin worden een nieuwe generatie hoortoestellen belicht en komen er verschillende innovaties op het gebied van hoortoestellen passen aan bod

Technologische innovaties op het gebied van gehoor-accessoires, meettechnologieën en diagnoses worden getoond op de ongeveer 14.000 vierkante meter aan ruimte op deze expeditiebeurs. De ruim 130 exposanten en het laatste nieuws op gehoorgebied, maakt EUHA een beurs die je niet mag missen!

Technologische innovaties op het gebied van gehoor-accessoires, meettechnologieën en diagnoses worden getoond op de ongeveer 14.000 vierkante meter aan ruimte op de expeditiebeurs. Ongeveer 130 exposanten zullen de bedrijven de specialiteiten tonen. Bezoekers krijgen de kans om als allereerste informatie te krijgen, contact te hebben met bedrijven, meer over de productinnovaties te leren en ervaringen te delen.

Meer informatie

http://www.euha.org/events/