GN Hearing introduceert ReSound LiNX Quattro

GN Hearing heeft de ReSound LiNX Quattro, ’s werelds eerste Premium-Plus hooroplossing geïntroduceerd.  Dankzij zijn nieuwe technologie zorgt het toestel voor een fijne geluidsbeleving met veel diepgang, dynamiek en ritme. 

Het is de eerste keer dat alle huidige, hoogwaardige hoortoestelcomponenten in één hoortoestel zijn samengebracht. Dit biedt mensen met een gehoorverlies een helderder, natuurlijker en rijker geluid.

ReSound LiNX Quattro™ bevat een combinatie van verschillende voordelen:

  • Geluidskwaliteit: een briljante geluidsbeleving met helderdere, natuurlijkere en rijkere klankopbouw. Alle geluiden zijn waarneembaar tot in de kleinste details. Dit zorgt voor een fijne geluidskwaliteit, waarbij zachte geluiden helderder klinken en de harde geluiden rijker klinken en niet vervormen.
  • Oplaadbaarheid: oplaadbare accu met een lange gebruiksduur. Gebruikers profiteren van een ingebouwde lithium-ionaccu die 24 uur werkt, zelfs als er de helft van de tijd wordt gestreamd.

Helderder, natuurlijker en rijker geluid

Met de ReSound LiNX Quattro™ introduceert GN Hearing een nieuw chip-platform en de 6egeneratie 2,4 GHz draadloze connectiviteit. Vergeleken met de ReSound LiNX 3D™ is de nieuwe chip 100% sneller, met 100% meer geheugen en een 35% groter frequentiebereik. Met het nieuwe chip-platform, de compleet herschreven algoritmes voor geluidsverwerking, een nieuwe zender met extra signaalsterkte en het op een unieke manier benutten van de microfoons, worden alle geluiden zonder vervorming versterkt. Het resultaat is een briljante geluidsbeleving met meer diepgang, dynamiek en ritme. Het biedt mensen met gehoorverlies meer vertrouwen, zodat ze kunnen genieten op díe momenten die er voor hen toe doen. De ReSound LiNX Quattro™ is een uitbreiding van het aanbod van GN Hearing.

Geavanceerde oplaadbare hooroplossing

ReSound LiNX Quattro™ is het kleinste hoortoestel met de langste gebruiksduur op de markt dat 2,4 GHz én een geïntegreerde oplaadbare lithium-ionaccu biedt. Het toestel wordt geleverd met een kleine draagbare, draadloze oplader die de hoortoestellen drie keer volledig kan opladen. ReSound LiNX Quattro™ verbruikt 25% minder stroom tijdens het streamen. Hierdoor kan het hoortoestel 24 uur lang werken, wanneer er 50% wordt gestreamd. Zonder streaming gaat de accu zelfs 30 uur mee. Het toestel is volledig compatibel met iPhone, iPad en iPod Touch en met 90% van de Android-telefoons.

ReSound e-Assist™ zorgt voor persoonlijk geluid en support vanaf elke locatie

GN Hearing heeft een ontwikkeling gemaakt in de fijnafstelling van hoortoestellen op afstand. Die wordt nu gerealiseerd door een cloud-gebaseerde technologie die de zo belangrijke band tussen hoorspecialisten en hoortoesteldragers versterkt.

ReSound e-Assist™ verbindt hoortoesteldragers met hun hoorspecialisten via de ReSound Smart 3D™ app. Cliënten kunnen hiermee op afstand de instellingen van hun hoortoestellen laten bijwerken, zonder dat ze het hoorcentrum hoeven te bezoeken. Dit biedt voordelen voor gebruikers die een beperkte mobiliteit hebben, een actief leven en drukke carrière hebben, of lang moeten reizen om hun hoorspecialist te bezoeken.

Meer informatie

www.resound.com