Grote metamorfose voor Optiek Keizerslanden

Wie de vernieuwde winkel van opticien Hans Barmentloo binnenloopt, kijkt z’n ogen uit. Het interieur van Optiek Keizerslanden ademt luxe en tegelijkertijd huiselijkheid. Voor eigenaar Hans een wens die in vervulling gaat. De opticien wilde al langer een groter en moderner pand en kreeg deze kans toen winkelcentrum Keizerlanden vorig jaar een metamorfose onderging. Om zijn nieuwe zaak in te richten nam hij interieurspecialist Wecare onder de arm. Met een verbluffend resultaat.

Met een ambiance van nu

In de nieuwe winkel vormen natuurlijke elementen als steigerhout en steen de basis. Een perfecte combinatie om de brillencollectie op een zo mooi mogelijke manier te presenteren. Ook zou deze combinatie aan materialen niet misstaan voor het presenteren van verschillende hoortoestellen. Het steigerhout vind je overal in terug: van de wanden tot de tafels, de displays en de balie. De ledverlichting zorgt voor een ambiance van nu. Het plafond, de wandstellingen en balie zijn op de juiste manier belicht. Mooie visuals op de lichtbakken, geven de winkel een frisse uitstraling en de finishing touch.

De heropening van Optiek Keizerslanden trok veel aandacht. Naast de vele belangstelling voor het interieur, werd het klantenbestand ook uitgebreid. Iets waar Hans Barmentloo erg content mee is.

Mogelijkheden Wecare

Ben je ook benieuwd wat Wecare jou kan bieden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie: www.wecare-int.com of via 055- 53 85 690

Wecare International
Wilmersdorf 15
7327 AD Apeldoorn