Lenteaanbieding: Signia Pure 13 BT

Op 8 mei jl. heeft Sivantos op haar nieuwe locatie in Zoetermeer twee wereldprimeurs geïntroduceerd! Allereerst de introductie van geavanceerde hoortoestel, de Signia primax Pure 13 BT. Hierop volgde de lancering van TeleCare 2.0, het online platform waarmee de audicien op afstand zijn klanten voorziet van passende hoorzorg.

Pure 13 BT

De Pure 13 BT hoortoestellen zetten een nieuwe standaard op het gebied van connectiviteit en audiologische features. Dankzij de integratie van Bluetooth bieden de toestellen grenzeloze connectiviteit. De toestellen staan continu in verbinding met elkaar, met de omgeving, met een iPhone en met de audicien. Daarnaast maken ze gebruik van de bewegingssensoren van de iPhone. Ze passen hun instellingen direct aan op basis van de bewegingsdata via de iPhone. Met recht een wereldprimeur dus. Bekijk de Signia website voor meer informatie over dit nieuwe toestel.

TeleCare 2.0

Met TeleCare 2.0 biedt de audicien zijn klanten de beste hoorzorg op afstand. TeleCare 2.0 maakt het mogelijk om op afstand de Signia hoortoestellen bij te stellen tijdens de proefperiode. Dankzij de app op de smartphone van de klant krijgt de audicien direct inzicht in de wensen, gegevens en tevredenheid van de klant. Daarnaast maakt de app het voor de klant en de audicien gemakkelijk direct contact met elkaar te leggen, waar zij zich ook bevinden. TeleCare 2.0 is compatible met alle hoortoestellen van het Signia primax platform. Bezoek de Signia website voor meer informatie over dit online platform.

Speciale actie

In de maand mei biedt Sivantos de audicien een speciale actie: bij een nieuwe set Pure 13 BT hoortoestellen ontvangt u gratis een StreamLine TV ter waarde van € 95,-. Met deze nieuwe StreamLine TV is het mogelijk direct Dolby Digital geluid te streamen naar de Pure 13 BT hoortoestellen vanaf bijna elke tv via Bluetooth. De klant beschikt hiermee over alle voordelen van Signia’s High Definition binaurale platform en geniet tegelijkertijd van de soundtrack van zijn favoriete film of tv-programma in hoge kwaliteit.

Meer informatie: www.sivantos.nl