Livio AI kan tot wel 27 talen vertalen!

Naast het bieden van de hoogste geluidskwaliteit aan de gebruikers, maakt Livio AI de weg vrij voor informatie en nieuwe diensten.

Sensoren en kunstmatige intelligentie worden gecombineerd met een krachtige, gebruiksvriendelijke app om een wereld van informatie voor de gebruiker te ontsluiten. Zoals de Thrive Assistent, Zelfcheck, Live Vertaalfuncties en Spraak naar Tekst.

Communiceer bijvoorbeeld eenvoudig met mensen die een andere taal spreken via de gebruiksvriendelijke vertaaltool in de Thrive app. Deze vertaalt tot 27 talen naar het Nederlands. Spraak van de gebruiker wordt vertaald en op het telefoonscherm weergegeven via de Thrive app. De vertaalde spraak van de gesprekspartner wordt op het scherm weergegeven en naar de hoortoestellen van de gebruiker gestreamd.

Spraak naar tekst is net ondertiteling voor de echte wereld. Gesprekken worden uitgeschreven zodat de gebruiker eenvoudig kan lezen wat er wordt gezegd.

Het is Real time ondertiteling voor alle luistersituaties en zet gesprekken om in tekst die de gebruiker vervolgens op het scherm van zijn smartphone kan zien. Mogelijkheid tot het opslaan, doorsturen, kopiëren of e-mailen van de uitgeschreven tekst.

Bron:

www.app.inboxify.nl