Maak kennis met de Oticon Opn S

Afgelopen maandag 11 maart lanceerde Oticon de Oticon Opn S ™. Natuurlijk was Earline erbij, sterker nog, de Oticon Opn S staat zelfs al op de cover van onze allernieuwste editie!

Met de revolutionaire Oticon Opn™, nam Oticon in 2016 afscheid van traditionele directionaliteit om slechthorenden te kunnen voorzien van een betere manier van ondersteuning in lawaaiige omgevingen. Nu komt Oticon met nog meer innovatie om verdere verbeteringen in spraakverstaan en luisterinspanning te bieden, met de nieuwe, baanbrekende Oticon Opn S. Opn S biedt ’s werelds eerste technologie die hoorbare feedback voorkomt nog voordat deze ontstaat, zonder in te leveren op de voorgeschreven versterking en zo te voorzien in meer comfort voor de hoortoestelgebruiker. Tegelijkertijd wordt hiermee de aanpasprocedure voor de hoorzorg professional geoptimaliseerd.

Van feedbackmanagement naar feedbackpreventie

Oticon Opn S is uitgerust met de nieuwe OpenSound Optimizer™ , die het versterkte geluid met een indrukkende 56.000 keer per seconde analyseert. Door versterking van spraak naar het volgende niveau te tillen, krijgen gebruikers toegang tot spraakdetails, met een natuurlijker geluid en grote comfort. OpenSound Optimizer is zo snel dat het breekt met een natuurkundige wet door proactief feedback te detecteren, die doorgaans veroorzaakt wordt door een microfoon die te dichtbij een luidspreker is geplaatst. Met deze baanbrekende functie overwint Oticon de beperkingen van de huidige technologie die feedbackmanagement tot een uitdaging hebben gemaakt voor de hoorbranche. Traditionele technologie veroorzaakt gebruiksongemak wanneer feedback ontstaat en vermindert de versterking om feedback te vermijden, waarmee een compromis wordt gesloten op het gebied van geluidskwaliteit en spraakverstaan. Dankzij een unieke, gepatenteerde blokkering van feedback, levert Oticon Opn S tot 6 dB meer stabiele gain zonder verhoogd feedbackrisico. Dit is een enorme technologische sprong vooruit waarmee hoorzorg professionals volledige vrijheid krijgen om cliënten optimale gain en meer open aanpassingen dan ooit te voren te bieden.

Klik hier voor de productvideo van Oticon Opn S.

Hieronder kun je het hele artikel lezen in ons nieuwste Earline magazine!

Meer informatie

www.oticon.nl