Maak kennis met Muse iQ R

Starkey presenteerde in maart dit jaar de nieuwe iQ Series met het allernieuwste op het gebied van directionaliteit. Gebaseerd op het beproefde Synergy platform met Acuity OS 2, helpen iQ hoortoestellen het leven van uw klanten te vergemakkelijken: gehoor om te voelen!

Maak nu ook kennis met Muse iQR, Starkey’s lithium-ion oplossing en de slimste en kleinste oplaadbare hoortoestel technologie. Het gebruiksgemak is ongekend. In slechts 3½ uur zijn de hoortoestellen volledig opgeladen en het oplaadstation maakt drie keer opladen mogelijk, zonder dat daarvoor een stopcontact nodig is.

Muse iQ Rechargeable toestellen gaan 20 procent langer mee en zijn 30 procent kleiner dan andere systemen. 100% eenvoudig in gebruik.

Oplaadbaar opnieuw vormgegeven

Uw klanten leven in een steeds actievere, complexe wereld die steeds sterker verbonden is. Daarom  heeft Starkey Muse iQ Oplaadbaar opnieuw uitgevonden – om gebruikers een hoortoestel te geven waar ze nauwelijks aan hoeven te denken. Een hoortoestel dat eenvoudig en betrouwbaar is, om optimaal van het leven te kunnen genieten.

De nieuwe Muse iQRoplaadbaar levert alles wat uw klanten wensen.

  • Alles-in-één oplader: slaat voldoende stroom op om 3 keer als draagbare accu te dienen zonder tussentijds laden.
  • Automatisch inschakelen: hoortoestellen schakelen automatisch in wanneer ze van de oplader gehaald worden.
  • Gemakkelijk te openen oplader: dat tevens dienst doet als opbergsysteem wanneer de hoortoestellen niet in gebruik zijn.
  • LED-oplaadindicators: gebruikers zien direct wanneer hun hoortoestellen opgeladen worden en wanneer het laden is voltooid.
  • Het kleinste oplaadbare hoortoestel dat vandaag de dag verkrijgbaar is.
  • Altijd gereed voor gebruik: snel laden in 15 minuten.

Meer informatie

Maak een afspraak voor een vrijblijvende demonstratie in uw winkel.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

[email protected]