Nieuw: Starkey Muse oplaadbare hoortoestellen met ZPower technologie

Starkey presenteert de Muse micro RIC 312t – als krachtige oplaadbare versie – in Nederland en België.

Het toestel wordt door Starkey voorzien van een in de kleur van het toestel gespoten ZPower compatibel batterijklepje en wordt compleet geleverd met oplaadbare ZPower batterij én een compact oplaadstation. Gunstig geprijsd voor de audicien die daarmee direct zijn klanten een belangrijke extra service kan bieden.

Lange batterijduur

De ZPower zink-zilver batterijen kunnen in de Starkey Muse tot wel 30 uur meegaan en ook de laadtijd is kort: in drie tot zes uur zijn de batterijen opgeladen. ZPower batterijen zijn uitstekend te recyclen. Na een jaar wordt de batterij verwisseld. Een groot voordeel, want het is niet alleen bijzonder comfortabel voor de klant die nooit meer zelf een batterij hoeft aan te raken, maar het is tevens een mogelijkheid voor extra omzet en een servicemoment voor u.

ZPower batterijen vervangen weliswaar voor een deel wegwerpbatterijen, maar die laatste markt wordt overspoeld door internet “prijs” aanbieders en winkels buiten de hoorbranche. Met ZPower wordt een eerste stap gezet de energievoorziening van hoortoestellen die audiciens leveren weer terug te brengen waar deze hoort: in uw eigen winkel.

Aanbieding

Tot 1 augustus 2017 ontvangt u bij iedere bestelling van Muse oplaadbare hoortoestellen, gratis een ZPower laadstation en twee ZPower batterijen.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de nieuwsbrief van Starkey of bezoek de website voor meer informatie.