Nieuwe Roger Select brengt doorbraak in voor gezelschappen

De Roger solo-apparatuur heeft zich bewezen als een krachtige oplossing voor cliënten die beter willen verstaan in gezelschappen in privé- of werksituaties. Maar het kan natuurlijk altijd nóg beter! Daarom hebben de ingenieurs van Phonak de Roger MultiBeam Technology ontwikkeld, wat de audiologische basis vormt voor nieuwe oplossingen: de Roger Select en de Roger Table Mic II.

Roger Select™

Dit nieuwe type microfoon biedt door de MultiBeam Technology de mogelijkheid om rondom de slechthorende op één spreker in te zoomen, geheel automatisch. Het zelf richten is niet meer nodig! De microfoonconfiguratie speurt continu in zes luisterrichtingen naar de persoon die aan het woord is en zoomt daar op in. Optioneel kan de gebruiker ook handmatig één of meerdere van de zes luisterrichtingen vastzetten. Een enorme stap vooruit in het verstaan in veel rumoer in kleine gezelschappen. Hij is verkrijgbaar in drie kleuren.

Roger Table Mic II

De bestaande Roger Table Mic is zeer effectief gebleken in vergaderingen tot wel 20 personen. De omnidirectionele microfoon zorgt voor een enorme verbetering in het horen over grote afstand. Door de update met de MultiBeam Technology zijn de sprekers nu nóg beter hoorbaar doordat papiergeritsel, typgeluiden en de beamer worden buitengelaten. Nooit eerder kon uw cliënt met zo weinig inspanning vergaderen!

De nieuwe Roger microfoons zijn leverbaar, het complete informatiepakket komt per post in de bus. Ook voor deze Roger microfoons is vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk met een voorschrift van de audioloog of KNO.

Meer informatie

www.phonak.nl