Ontdek Starkey Livio AI -‘s werelds eerste healthable hoorsysteem met technologie die onze markt zal veranderen.

Starkey’s Livio AI is een revolutionair, multipurpose hoortoestel. De Amerikaanse hoortoestelfabrikant stelt een goed presterende en best klinkend hoortoestel voor*. Maar ook het eerste hoortoestel ooit dat de mentale, fysieke en cognitieve activiteit van de gebruiker kan volgen. Het hoortoestel beschikt hiervoor over unieke 3D biosensoren en kunstmatige intelligentie en heeft functies als valdetectie, een Live Vertaal functie en meer. Starkey noemt het Healthable™ Hearing Technology. Voor het eerst wordt uw klant door zijn eigen hoortoestel proactief benaderd om zijn welzijn en gezondheid te optimaliseren.

Livio AI maakt onderdeel uit van een ecosysteem met producten die meer voordelen bieden dan alleen traditionele versterking. De Thrive™ app is een gebruiksvriendelijke, veelzijdige app waarmee gebruikers hun gezondheid kunnen volgen, wijzigingen kunnen maken, programma’s kunnen opslaan en nog veel meer. Dit nieuwe ecosysteem omvat ook een reeks accessoires voor streaming via universele Bluetooth® connectiviteit en programmeren op afstand (hoorzorg waar u ook bent). Hiermee wordt het voor audiciens mogelijk om via programmeren op afstand via internet de prestaties van de hoortoestellen volledig te monitoren en deze prestaties in diverse luisteromgevingen te optimaliseren zodat klanten profiteren van nog meer gemak en een excellente ervaring.

Het toevoegen van sensoren aan hoortoestellen, helpt bij het imiteren en kopiëren van de menselijke waarneming. Met behulp van speciale 3D sensoren kan Livio AI het menselijke vestibulaire systeem nabootsen, wat hoortoesteldragers erbij helpt het evenwicht en ruimtelijke oriëntering te bewaren.

De moderne technologie maakt grote sprongen en het hoortoestel heeft zich ontwikkeld tot een multifunctioneel apparaat. Naast het bieden van deze hoge geluidskwaliteit aan de gebruikers, maakt Livio AI de weg vrij voor informatie en nieuwe diensten zoals de Thrive Virtueel Assistent, Live Vertaalfuncties, Spraak naar Tekst en Zelfcheck.

* Een recente onafhankelijke Deense studie, gaf Livio AI hoortoestellen de hoogste score – vergeleken met andere premium hoortoestellen- voor het verminderen van achtergrondgeluid in rumoerige luisteromgevingen. Delta Senselab. (2018, November). Benchmark evaluation of spatial noise