Oticon Opn wordt oplaadbaar

Goed nieuws! Oticon Opn miniRITE wordt oplaadbaar. Hiermee is de compacte Opn ’s werelds eerste oplaadbare hooroplossing met een open geluidsbeleving én 2,4 GHz direct streaming.

Met Oticon Opn miniRITE rechargeable worden de voordelen van de open sound beleving, 2,4 GHz direct streaming en het gemak van oplaadbare batterijen verenigd in een elegant en discreet hoortoestel. Met de eenvoudig te gebruiken lader kunnen de toestellen ’s nachts worden opgeladen om energie te bieden voor een volle dag gebruik. Alle Oticon Opn miniRITE hoortoestellen die sinds de introductie vorig jaar zijn verkocht, zijn via een upgrade geschikt voor deze oplossing. Daarmee kunnen ook Oticon Opn hoortoestelgebruikers van het eerste uur hun hooroplossing oplaadbaar laten maken.

 

 

Oticon Opn miniRITE rechargeable biedt gebruikers maximale flexibiliteit door de mogelijkheid om – indien nodig – ook gewone batterijen te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld wanneer men vergeten is de oplaadbare 312 batterijen op te laden. Met de hybride batterijtechnologie wordt tegemoet gekomen aan de wens van 84% van de hoortoestelgebruikers voor een flexibele oplaadbare hooroplossing (Hearing Tracker Survey, augustus 2016). Dankzij een set oplaadbare batterijen bespaart men naar schatting 150 tot 200 wegwerpbatterijen per jaar.

Samenwerking ZPower

De oplaadbare oplossing voor Oticon Opn is ontwikkeld in samenwerking met ZPower en is dit najaar beschikbaar voor Oticon Opn miniRITE.

 

Oticon Opn_Earline_2017_0809

Meer informatie

Bekijk de website via: www.oticon.nl.