Phonak Audéo B-Direct als eerste Made For All!

Phonak is erin geslaagd een hoortoestel te ontwikkelen dat direct en met elk merk gekoppeld kan worden, zonder tussenkomst van een streamer. De Phonak Audéo B-Direct maakt dit mogelijk dankzij zelfontwikkelde SWORDTM 2.4 GHz Chip. Het nieuwste RIC-model is een uitbreiding van de Belong serie en is tevens het kleinste RIC-toestel  met batterijtype 13. 

Directe verbinding met alle bluetooth telefoons

Telefoneren is nu mogelijk met alle bluetooth telefoons, ongeacht het merk of besturingssysteem. Wist u dat slechts 10-15% van alle smartphone gebruikers een iPhone heeft?  Met de Phonak Audéo B-Direct kunnen nu alle cliënten met Android, iPhone en andere merken/typen mobiele telefoons profiteren van direct connectivity. De Phonak Audéo-B Direct geeft u een 100% score.

Handsfree telefoneren

De hoortoestelmicrofoon vangt de spraak van uw cliënt op tijdens het telefoneren. De telefoon kan dus gewoon op de tafel of in de tas blijven zitten. Een oplossing zonder compromissen!

Supersnel draadloos programmeren

De 2.4 GHz technologie maakt ook draadloos programmeren mogelijk in combinatie met de NOAHLink Wireless interface.

Filmavond 2.0

De nieuwe TV Connector maakt TV kijken super eenvoudig. Het is nu zelfs mogelijk dat meerdere cliënten via dezelfde TV Connector de televisie horen. De filmavond was nog nooit zo genieten!

Dit nieuwste toestel uit de Belong serie is een mooie aanvulling voor de particuliere markt naast de succesvolle oplaadbare Audéo B-R en de nagenoeg onzichtbare Virto B-Titanium IIC toestellen. Veel aanpasplezier met dit bijzondere toestel.

 

Meer informatie 

Tot slot, mocht u nog vragen hebben over inkoopprijzen of ondersteuning bij verkoopactiviteiten, neem dan contact op met uw accountmanager.

www.phonak.com