Phonak gaat de diepte in

Als uw cliënt een IIC-toestel wil, dan wilt u uiteraard het allerkleinste toestel kunnen bieden. En om verrassingen achteraf te voorkomen zou u het liefst vooraf al zekerheid kunnen geven hoe ‘onzichtbaar’ het in het oor zal zitten. Beide zijn nu mogelijk met een nieuwe speciale tool, de Titanium FitGuide. Hiermee ziet u direct hoe diep de Virto B-Titanium past, nog voordat u een oorafdruk maakt!

Bekijk hier de demonstratievideo

Dieper door meer ruimte

Voor ca. 70% van de gehoorgangen is het mediale deel flexibel genoeg om meer ruimte te bieden voor het IIC-toestel, waardoor het toestel dieper kan zitten. Een traditionele oorafdruk geeft daar helaas geen informatie over. Maar gecombineerd met de meting van de nieuwe Titanium FitGuide geniet 50% van uw cliënten van een diepere aanpassing!

Beste geluidskwaliteit

Bij een oorafdruk met volledige concha is het door de unieke Digitale Biometrische Kalibratie. Met 1600 meetpunten mogelijk de natuurlijke akoestische eigenschappen van de oorschelp mee te nemen in de voorberekening van Target 5.4. Zodoende zijn o.a. de eigen stem en spraakverstaan optimaal. Uiteraard adviseren we het gebruik van de easyView OtoBlock om op eenvoudige wijze een goede diepe afdruk te maken.

Niet eerder werden zoveel nieuwe technieken gebundeld om u het super discrete IIC-toestel te bieden dat uw cliënt wil!

Meer informatie

www.phonakpro.com/nl/nl/producten/hoor-toestellen/virto-b-titanium/overzicht-virto-b-titanium.html