Phonak introduceert IIC-toestel van Titanium

Wanneer een super discreet hoortoestel zo sterk als titanium is. Life is on.

Bij een IIC-toestel wilt u er zeker van zijn dat het ook tot de kleinste in de markt behoort en bij de meesten van uw cliënten ook daadwerkelijk mogelijk is (zgn ‘fit rate’). Met de Virto B-titanium introduceert Phonak een reeks innovaties die een doorbraak geven voor de cliënten die voor een super discrete oplossing gaan. Virto B-Titanium is het kleinste Phonak in-het-oor toestel ooit

Titanium is een ‘game changer’

De nieuwe schaal van medisch titanium maakt het mogelijk een wanddikte van slechts 0.2 mm te maken, 50% dunner dan de traditionele acrylschalen. Dat bespaart veel ruimte en tevens is de titaniumschaal 15x sterker, wat de duurzaamheid drastisch verhoogt. Maar ook de elektronica is tot wel 60% kleiner! Dat alles maakt dat Phonak nu écht kleine IIC toestellen kan maken met een flink hogere fit rate. Tevens biedt het meer ruimte voor een grotere venting of juist een grotere speaker. Bekijk hieronder de introductiefilm:

 

 

 

Nieuwe EasyView OtoBlock: een diepe oorafdruk was nog nooit zo eenvoudig!

Bij een IIC hoort een diepe oorafdruk. Dit is echter een uitdaging voor velen. Phonak gaat deze drempel nu definitief wegnemen met de revolutionaire Phonak EasyView OtoBlock. Een doordacht concept waarmee dit een stuk eenvoudiger wordt doordat u tijdens de plaatsing van de nieuw ontwikkelde OtoBlock continu zicht blijft houden op het trommelvlies. Het toestel zit uiteindelijk dieper, komt minder snel uit het oor en geeft een betere geluidskwaliteit. Bekijk hieronder de demonstratievideo:

 

Leverbaar van 3 april

U zult het complete Virto B-Titanium informatiepakket in de 1e week april ontvangen, vanaf dat moment is dit unieke product ook leverbaar.