Phonak Venture in ZN database en introductie Vitus serie in Cat 2 en 3

Per 1 april a.s. is de Phonak Venture serie opgenomen in de ZN database. Hiermee wordt afscheid genomen van de Quest serie die vanaf het eerste moment een zeer betrouwbare bondgenoot is gebleken. De Venture modellen V30, V50 en V70 komen respectievelijk in categorie 3,4 en 5. De Quest serie is nog t/m 31 maart a.s. leverbaar, maar blijft wel in de database tot eind van het jaar zodat u voldoende tijd heeft om proeven af te ronden.

Nieuw: Vitus

Maar dat is nog niet alles! Voor categorie 2 en 3 introduceert Phonak de geheel nieuwe Vitus en Vitus+ AHO-serie als opvolger van de Baseo toestellen.

Phonak Vitus (Cat 2)
Een basis 4-kanaals hoortoestel met de standaardfuncties en ruimte voor vier handmatige programma’s. Het toestel is per handmatig programma omni en directioneel in te stellen voor gesprekken in rust of in rumoerige situaties.

Phonak Vitus+ (Cat 3)
Een 6-kanaals hoortoestel met een automaat waarin de eigenschap van de microfoon automatisch wordt geregeld. De QuickSync functie geeft een groot gebruiksgemak bij programma- of volumewisseling. Naast de gewone AHO-modellen is de Vitus+ ook verkrijgbaar als een RIC toestel met ingebouwde ringleidingspoel.

Meer informatie

Per post heeft u recent de uitgebreide informatie ontvangen. Bij vragen kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

De Belong serie blijft in 2018 onverminderd uw 1e keus voor de vrije markt met unieke eigenschappen als oplaadbaar,  direct connectivity en de nagenoeg onzichtbare virto B-Titanium!

Wij wensen u veel aanpassucces met het vernieuwde aanbod!

www.phonak.com