ReSound LiNX 3D tilt hooroplossingen naar een ‘smart’ niveau

Maandag 3 april onthulde GN Hearing het ReSound LiNX 3D™ hoortoestel. Hiermee is de ReSound LiNX-serie naar een hoger niveau gebracht, zodat mensen met gehoorverlies meer verstaan, meer ervaren en nog meer (be)leven.

De hoortoestellen, draadloze accessoires en smartphone apps van GN Hearing werken uitstekend samen. Met de introductie van ReSound LiNX 3D en de ReSound Smart Fit™ software wordt een nieuwe hoorbeleving mogelijk gemaakt. Deze doorbraak is ontwikkeld met de laatste audiologische inzichten en technologische ontwikkelingen. Dit zorgt voor meer gebruiksgemak en een optimale service.

Nieuw cloud-platform

De nieuwe hooroplossing maakt het mogelijk om hoortoestellen online bij te stellen en te updaten, dankzij het nieuwe cloud-platform van GN. Na een eerste aanpassing in de winkel kan de ReSound LiNX 3D-gebruiker een verzoek doen aan de audicien om zijn instellingen bij te laten werken, wanneer hij maar wil en waar hij ook is. De audicien kan dit vervolgens online uitvoeren. 

Ongeëvenaarde geluidskwaliteit – Efficiënte aanpassing – Baanbrekende Remote Fine-tuning

De nieuwe ReSound LiNX 3D hoortoestellen bieden samen met de cloud-integratie veel voordelen voor hoortoestelgebruikers en audiciens op de drie belangrijkste gebieden:

1. Ongeëvenaarde geluidskwaliteit

Met ReSound LiNX 3D, voorzien van GN Hearings 5e generatie 2,4 GHz draadloze technologie en 3e generatie Binaurale directionaliteit, ervaren hoortoestelgebruikers een optimale geluidskwaliteit. ReSound LiNX 3D biedt een helder, natuurlijk geluid, goed spraakverstaan en een heldere traceerbaarheid van geluiden . Gebruikers zullen ervaren dat ze in rustige- en in spraaksituaties geluiden uit elke richting kunnen horen, dat ze in rumoerige situaties spraak van voren beter kunnen verstaan en dat het omgevingsgeluid hoorbaar maar niet storend is.

2. Efficiënte aanpassing

In samenwerking met audiologen heeft GN Hearing efficiëntere en intuïtievere aanpassoftware ontwikkeld, die het aanpasproces eenvoudiger maakt en die beter aansluit op de wensen van de consument. Deze snellere en comfortabele draadloze aanpassing bespaart tijd voor de gebruiker en de audicien. Dit geeft audiciens tijd om klanten beter te begeleiden. Met de nieuwe app kunnen gebruikers altijd en overal zelf hun geluid aanpassen aan een situatie, rechtstreeks vanaf hun smartphone (iPhone, Apple Watch en geselecteerde Android-modellen). Dankzij de app hebben gebruikers meer controle over hun hoorbeleving. Ook kunnen ze indien gewenst direct contact leggen met hun audicien, die op verzoek hun complete audiologische instelling van het toestel online kan bijwerken (Remote Fine-Tuning) zonder dat ze daarvoor naar de winkel hoeven te komen.

3. Baanbrekende Remote Fine-Tuning

ReSound LiNX 3D kan online volledig worden bijgesteld direct vanuit de aanpassoftware bij de audicien. Gebruikers kunnen overal en altijd contact leggen met hun audicien. Ze ontvangen advies en de eventueel bijgewerkte instellingen via de cloud, zonder dat ze een afspraak hoeven te maken en naar de audicien hoeven te reizen. Door de cloud-integratie kunnen audiciens in contact blijven met hun klanten, waar ze zich ook bevinden. Gebruikers kunnen door Remote Fine-Tuning bijvoorbeeld een vraag in een bepaalde luistersituatie direct naar hun audicien sturen. Audiciens hebben de vrijheid om online services aan te bieden. Het kan tijd besparen voor zowel de audicien als de gebruiker, maar het biedt zeker kansen voor een nog hogere klanttevredenheid.

“GN Hearing is thrilled to introduce a quantum leap in sound technologies that will enable users to hear more than they ever thought possible. We are excited to deliver completely new dimensions in hearing care that all leads to a better hearing experience for the user and empowers the hearing care professional to better serve their clients. ReSound LiNX 3D transforms the hearing care industry, meets the modern user’s high demands for superb sound quality and fulfils our company purpose of making life sound better,” zegt Anders Hedegaard, CEO van GN Hearing.

Wereldwijd leverbaar

De ReSound LiNX 3D – en de corresponderende Beltone Trust™ – zal over de hele wereld gelanceerd worden, met een volledige productlijn in de hoogste segmenten. 

Meer informatie: www.resound.com