Revolutionaire Phonak Marvel hoortoestellen

De ultieme combinatie van uitzonderlijke geluidskwaliteit en universele Bluetooth-connectiviteit

Baanbrekende technologie die als eerste ter wereld volledig binaurale directe streaming van Android™, iPhone® en miljarden andere apparaten volledig ondersteunt.

Phonak, ’s werelds toonaangevende leverancier van hoortoestellen, introduceert Marvel – een revolutionaire hoortoestellijn die de voordelen van uitzonderlijk spraakverstaan combineert met minder luisterinspanning in rumoer, met de mogelijkheid om alle audio-inhoud naadloos te streamen van iPhone, Android-smartphone of miljarden andere Bluetooth-apparaten voor beide oren in stereokwaliteit. Marvel hoortoestellen zijn oplaadbaar en stellen consumenten in staat om te profiteren van real-time ondersteuning van hun audicien op afstand via slimme apps. De Phonak Audéo™ M zal het eerste Marvel-hoortoestel zijn met deze baanbrekende technologie.

Helder, rijk geluid in elke omgeving dankzij AutoSense OS™ 3.0, ontwikkeld met kunstmatige intelligentie en met een “Liefde op het eerste geluid”-ervaring, namelijk:

  1. Uitmuntende geluidskwaliteit vanaf de eerste aanpassing
  2. Beter spraakverstaan in rumoer
  3. Minder luisterinspanning in rumoer
  4. Rijke geluidservaring tijdens het streamen
  5. Dragers kunnen alle audiocontent, inclusief muziek, e-boeken en meer naar beide oren streamen vanaf elk Bluetooth-apparaat.
  6. Ingebouwde microfoons zorgen voor volledig handsfree telefoongesprekken van zowel iPhone als Android-apparaten terwijl het gesprek in beide oren te horen is.
  7. Lithium-ion oplaadbare optie beschikbaar voor een volledige dag horen, inclusief streamen op een enkele acculading.
  8. Slimme apps maken afstellen op afstand en live spraak-naar-tekst telefoontranscripties mogelijk

Uitzonderlijke geluidskwaliteit

AutoSense OS 3.0 is ontwikkeld met behulp van kunstmatige intelligentie, om automatisch te leren, te detecteren en zich aan te passen, om zo de beste luisterervaring in elke luisteromgeving te bieden.

Met Marvel-technologie kan AutoSense OS 3.0 zelfs gestreamde media classificeren. In een recente studie werd Audéo M beoordeeld als topkwaliteit voor streaming media vergeleken met vijf concurrenten. Het verbeterde besturingssysteem bevat ook Binaural VoiceStream Technology ™ in Marvel hoortoestellen. Het is bewezen dat deze zeer geavanceerde technologie met vier microfoons het spraakverstaan ​​aanzienlijk verbetert met 60% op plaatsen met veel lawaai, zoals restaurants, terwijl tegelijkertijd de hoeveelheid inspanning met 19% wordt verminderd om te luisteren en te begrijpen. “Audiologie vormt de kern van alles wat we doen bij Phonak.”, Aldus Martin Grieder, Group Vice President, Hearing Instruments Marketing bij Sonova. “Daarom is Marvel zo’n game-changer voor onze branche. Marvel-technologie geeft mensen meer controle en biedt een echte “liefde op het eerste geluid”-ervaring. We geloven dat de geluidskwaliteit ongeëvenaard is en begint op het moment dat de persoon de hoortoestellen aanzet. ”

Stream vanaf iOS, Android en miljarden Bluetooth-apparaten

Het Android-besturingssysteem is goed voor 86% van alle smartphones wereldwijd, maar tot nu toe was binaurale streaming (streaming naar twee oren) van telefoongesprekken, muziek en andere multimedia-inhoud rechtstreeks naar hoortoestellen alleen een realiteit voor iPhone-gebruikers, die slechts 13% van de smartphonebezitters wereldwijd vormt. Alle gebruikers toegang geven tot deze mogelijkheid, ongeacht het besturingssysteem van de smartphone, was een drijvende kracht achter Phonak. Audéo M is in staat tot directe audiostreaming vanaf vrijwel elke smartphone over de hele wereld.

“Jarenlang heeft de hoortoestelindustrie gewacht op een oplossing die telefoongesprekken, muziek en video in stereo streamt vanaf zowel iPhone- als Android-apparaten”, aldus Thomas Lang, Senior Vice President of Marketing bij Phonak. “Vandaag kunnen we met trots aankondigen dat het wachten voorbij is. Marvel-technologie geeft dragers toegang tot miljarden Bluetooth-apparaten, zodat mensen niet langer hoeven na te denken over de vraag of hun hoortoestellen zullen werken met hun telefoons of andere persoonlijke elektronica. ”

De oplaadbare revolutie voortgezet

Er zijn talloze voordelen aan het niet hoeven vervangen van kleine hoortoestelbatterijen, niet alleen voor mensen met visuele of motorische problemen. In feite worden oplaadbare hoortoestellen door onervaren gebruikers genoemd als het belangrijkste kenmerk5. In 2016 bracht Phonak ’s werelds eerste oplaadbare lithium-ion-hoortoestellen uit en zette nieuwe normen voor efficiëntie en gemak.

Met hoortoestellen van Marvel kunnen dragers genieten van een volledige dag luisteren – inclusief streamen – op één acculading. Het oplaadbare hoortoestel van Audéo M wordt automatisch ingeschakeld wanneer het uit de oplader wordt gehaald. Geïntegreerde LED-verlichting en een nieuwe mini-oplader bieden de bruikbaarheid die mensen verwachten.

Verbetering van de gebruikerservaring met slimme apps

Met Marvel komt de introductie van een reeks handige slimme apps. Met de myPhonak-app kunnen dragers hun hoortoestellen in realtime, in elke situatie en overal via videocall laten aanpassen door de
audicien. Het biedt consumenten ook de mogelijkheid om hun tevredenheid in verschillende omgevingen te beoordelen en deze feedback rechtstreeks naar hun audicien te sturen.

De Audéo M is beschikbaar vanaf november 2018 in Nederland. De nieuwe hoortoestellen zijn ook klaar voor RogerDirect™, wat betekent dat ze direct signalen van Roger™-microfoons kunnen ontvangen en geen apart ontvangertje aan het hoortoestel nodig is voor een beter verstaan in rumoer en over afstand. RogerDirect-functionaliteit zal beschikbaar zijn als een firmware-upgrade in het najaar van 2019.