RONDO 2 – Zo eenvoudig kan het zijn!

Maak nu kennis met de nieuwe generatie CI audioprocessoren –de RONDO 2. De RONDO 2 is de meest eenvoudige audioprocessor. Waarom?

Draadloos opladen

De RONDO 2 is de allereerste audioprocessor die draadloos opgeladen wordt. Batterijen kopen of accu’s vervangen behoren tot het verleden. Simpelweg ’s nachts de RONDO 2 op de oplader leggen en wakker worden met een volledig opgeladen audioprocessor voor een hele dag lang ononderbroken horen. Na een oplaadtijd van 4 uur kan de processor tot 20 uur vermogen leveren.

Eenvoudig gebruik

Met slechts één druk op de knop kan de audioprocessor in- en uitgeschakeld worden. De RONDO 2 past zich automatisch aan wisselende luisteromgevingen aan, zodat zachte geluiden gehoord worden en luide geluiden op een comfortabel niveau binnenkomen. Bovendien kan er gemakkelijk verbinding worden gemaakt met de televisie of telefoon, met behulp van de draadloze accessoires.

Comfortabel te dragen

Door het compacte design kan de processor comfortabel onder de haren gedragen worden. Met de verwisselbare designcovers is er te kiezen voor een heel discrete of juist een unieke, opvallende look. Met de WaterWear hoesjes kan de processor ook tijdens het zwemmen gedragen worden.

Meer informatie

https://www.medel.com/rondo2/