Sennheiser lanceert nieuwe assisterende luisterapparaten

Sennheiser heeft tijdens het International Congress of Hearing Aid Acousticians (EUHA), dat plaatsvond van 18 tot en met 20 oktober in Neurenberg, de nieuwe Set 880 en Set 860 assisterende luisterapparaten geïntroduceerd. Deze Sets zijn ontworpen voor mensen die hun luisterervaring willen personaliseren. De nieuwe hoofdtelefoons bevatten vooraanstaande draadloze technologie en leveren helder, versterkt televisie en radio geluid voor eenvoudig dagelijks gebruik.

De nieuwe Set 880 en de Set 860 modellen zijn gelanceerd tijdens de 62ste editie van EUHA. Door de digitale draadloze technologie hebben de Set 880 en de Set 860 een vrije bewegingsruimte tot wel 70 meter. Daarnaast bevat het intuïtieve ontwerp grotere knoppen en biedt het automatische functies, waardoor de Sets eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn.

Versterkte en aanpasbare luisterervaring met de spraakherkenningsfunctie

Om het geluid van spraak en muziek te optimaliseren heeft de Set 860 drie luisterprofielen en de Set 880 vijf. Gebruikers kunnen eenvoudig het volume van het rechter- of linkeroor aanpassen naar eigen gelang via een knop op de ontvanger. Daarnaast kunnen gebruikers van de Set 880 naadloos wisselen tussen twee verbonden geluidsbronnen – zoals TV en radio. De spraakherkenningsfunctie zorgt ervoor dat de helderheid van spraak wordt versterkt door tv-achtergrondgeluiden te reduceren die mogelijk de dialoog kunnen verstoren.

Hoge kwaliteit en een intuïtief design

De nieuwe modellen zijn duurzaam, betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Zowel de Set 880 als de 860 hebben een ergonomische kin-beugel, die onder de kin wordt gedragen in plaats van op het hoofd. Deze ergonomische draagstijl zorgt voor een comfortabele draagervaring, ook tijdens langere luistersessies. De Set 880 en Set 860 hebben een batterijduur tot 18 uur. Het draadloze docking station heeft een modern uiterlijk en complimenteert home entertainmentsystemen. Tijdens het opladen dient het docking-station als bewaarplek voor de hoofdtelefoon en de ontvanger. Beide Set modellen anticiperen op gebruikersgedrag door automatisch aan te gaan wanneer nodig en uit te gaan wanneer zij niet in gebruik zijn.

Meer informatie

www.sennheiser.co