Signia kondigt nieuwe toestellen Nx platform aan

In oktober 2017 introduceerde Signia haar nieuwe platform Nx met hierin het baanbrekende Own Voice Processing (OVP™). Nu, krap 6 maanden na de introductie van deze audiologische mijlpaal, presenteert Signia het eerste oplaadbare toestel met OVP™ – de Pure Charge&Go Nx.

Deze high-tech hooroplossing levert een ongeëvenaarde reeks aan voordelen voor de hoortoesteldrager. Naast de unieke geluidskwaliteit zorgt de Pure Charge&Go Nx voor een gemakkelijk en vanzelfsprekend gebruik, omdat contactloos laden volledig geïntegreerd is in dit nieuwe toestel. Dragers hoeven zich niet langer zorgen te maken over gedoe met batterijen.

Bovenop al dit gemak werkt dit nieuwe hoortoestel van Signia via Bluetooth met mobiele apparaten, waardoor de drager langdurig kan genieten van hoge kwaliteit TV-audio, muziek en telefoongesprekken. De drager kan erop vertrouwen dat zijn hoortoestellen hem altijd zullen verbinden met de geluiden die hij wil horen.

Ook nieuw in de Signia Nx lijn is de krachtige Motion™ 13P Nx, waarmee u uw klanten met een zwaar gehoorverlies kennis laat maken met OVP™. Pure 10 Nx is Signia’s kleinste hoortoestel met de nieuwe Nx technologie. Het ontwerp van de Pure 10 Nx is ideaal voor eindgebruikers die een makkelijk te gebruiken hoortoestel zoeken, zonder poespas, maar met de voordelen van Signia Nx. Tenslotte introduceert Signia deze maand ’s werelds eerste hoortoestel met OVP™ en streaming mogelijkheden voor klanten met een volledig gehoorverlies aan één oor – de innovatieve CROS Pure 312 Nx.

Meer informatie

Deze nieuwe hoortoestellen zijn leverbaar vanaf 3 april 2018. Wilt u meer informatie over de nieuwste toestellen van Sivantos? Bekijk dan de website www.signia-pro.nl of neem contact op met de Customer Service van Sivantos via volgend telefoonnummer: 088 – 1466600.