Sivantos breidt haar portfolio oplaadbare hoortoestellen uit met de Signia Motion Charge&Go Nx

De nieuwe Signia MotionTM Charge & Go Nx combineert inductieve oplaadbaarheid, Own Voice Processing (OVP™), Bluetooth-connectiviteit en TeleCare in één apparaat. De Li-ion-batterij met hoge capaciteit biedt langdurige stereostreaming van hoge kwaliteit plus contactloos opladen voor intuïtieve bediening.

Sivantos onthult het nieuwste oplaadbare Lithium-ion-hoortoestellen op het Signia NxTMhoortoestelplatform. Motion Charge & Go Nx biedt slechthorenden draadloze oplaadbaarheid en Bluetooth-connectiviteit. Dit Achter-Het-Oor-hoortoestel is geschikt voor mild tot ernstig gehoorverlies en biedt de meest uiteenlopende aanpasbenodigdheden.

Motion Charge & Go Nx-hoortoestellen zorgen dankzij draadloos opladen voor een intuïtief gebruiksgemak.. Dragers hoeven zich niet langer zorgen te maken over het vervangen van de batterijen. Ze laden de Motion Charge&Go Nx simpelweg op terwijl ze slapen door de toestellen in de kleine oplader te plaatsen. De toestellen zijn weer klaar voor gebruik zodra de drager de volgende ochtend opstaat, een volledige laadcyclus duurt namelijk maar vier uur.

Uitstekend geluid combineren met gebruiksgemak

Het beproefde Signia Nx-platform verbetert de spontane acceptatie met 80 procent1door het natuurlijke geluid van de eigen stem van de drager na te bootsen via Own Voice Processing (OVP). OVP detecteert en verwerkt het geluid van de stem van de slechthorende volledig onafhankelijk van alle omringende geluiden, inclusief alle andere stemmen, voor de meest natuurlijke luisterervaring met Signia hoortoestellen.

Daarnaast ondersteunt de krachtige Lithium-Ion-accu van Motion Charge & Go Nx continue Bluetooth-connectiviteit, zodat dragers kunnen genieten van langdurig streamen in hoge kwaliteit bij het luisteren naar televisie, muziek en bij het voeren van telefoongesprekken.

Volledige live remote tuning na de eerste aanpassing wordt ondersteund via Signia TeleCare en de krachtige Connexx aanpassoftware. Dit biedt het optimale hulpmiddel om de proefperiode met hoortoestellen te monitoren en uw klanten met gehoorverlies om te zetten in tevreden klanten.

 Meer informatie

www.signia-pro.nl/motion-charge-go/