Unitron introduceert nieuw platform en oplaadbaar hoortoestel

Op 21 februari lanceerde Unitron ’s werelds kleinste oplaadbare hoortoestel in zijn klasse, de Moxi Fit R.
Het product is ontwikkeld op het nieuwste platform van Unitron, Tempus.

De Moxi Fit R van Unitron is speciaal ontworpen voor 70% van de cliënten (1), de groep die behoefte heeft aan een oplaadbaar hoortoestel. Het kleinste oplaadbare hoortoestel in zijn klasse combineert ultieme flexibiliteit met het bekroonde ontwerp van Unitron.

Dankzij de krachtige mogelijkheden van het nieuwe Tempus-platform is de Moxi Fit R:

  • Aangenaam in het gebruik, met meer dan 24 gebruiksuren met 90 minuten draadloos streamen na een nacht opladen;
  • Flexibel, omdat zowel oplaadbare batterijen als normale zink-luchtbatterijen kunnen worden gebruikt wanneer er een back-up plan nodig is;
  • Eenvoudig in het gebruik, doordat het beschikt over een ringleiding en een drukknop voor uitstekende bedieningsmogelijkheden, en
  • Milieuvriendelijk, want deze oplaadbare oplossing vervangt tot maar liefst 100 normale batterijen

“De zorgconsumenten van vandaag willen een hoortoestel dat net zo flexibel en aangenaam te gebruiken is als hun smartphone of welk ander persoonlijke apparaat dan ook. Maar tegelijkertijd willen ze geen enkele concessie doen aan comfort en vormgeving,” zegt André de Goeij, Director of Product Management en Product Marketing, Unitron. “Moxi Fit R geeft alle bestaande compromissen tussen snelle oplaadmogelijkheden en een compact formaat het nakijken. Deze oplossing biedt cliënten de ultieme flexibiliteit verpakt in het kleinste oplaadbare hoortoestel ter wereld.”

Charger

De charger is specifiek van en voor Unitron producten. De geïntegreerde oplossing van de batterijlade zorgt voor een prachtig design en een totaaloplossing voor de Unitron Moxi Fit. Uniek hieraan is dat zowel de nieuwe Moxi Fit R op het Tempus platform als ook de bestaande oplossing Moxi Fit op het North platform voor deze oplossing geschikt zijn. Daarmee hebben zij een oplaadbare mogelijkheid binnen de ZN database.

Het Tempus-platform is het beste voor een goed gesprek

Mensen die hoortoestellen dragen besteden bijna tweederde van hun dag aan het volgen van gesprekken (2), en ze ervaren de grootste hinder wanneer ze een gesprek voeren in groepen en met geluid op de achtergrond (3). Tempus brengt nieuwe technologieën op de markt waarmee de cliënt actief kan deelnemen aan elk type gesprek, zelfs bij zeer veel achtergrondgeluid. De intelligente SoundCore-technologie van Tempus maakt dit mogelijk door via een combinatie van vier functies de luisteromgeving te analyseren en onopvallend aanpassingen te doen. Tempus is 50% nauwkeuriger en 36% sneller in het herkennen en lokaliseren van spraak dan het vorige Unitron-platform en biedt het meest realistische en natuurlijke geluid van dit moment.

“Traditionele hoortoestellen kunnen niet bepalen waar de spraak vandaan komt en helpen de cliënt dus niet bij het lokaliseren van spraak tijdens gesprekken,” legt Ara Talaslian uit, Vice President van R&D bij Unitron. “Ons Tempus-platform betekent een enorme sprong voorwaarts voor wat betreft nauwkeurigheid. Bovendien kunnen we dankzij dit platform tegelijkertijd de luisteromgeving van de cliënt in kaart brengen én exact bepalen uit welke richting de spraak komt. Deze twee mogelijkheden zorgen ervoor dat het vermogen van de cliënt om de bron van het geluid te herkennen en te lokaliseren naar een hoger niveau wordt getild. Dit leidt tot een betere geluidskwaliteit en een meer realistische, natuurlijke en comfortabele geluidservaring. De combinatie van de mogelijkheden door geavanceerde geluidsbewerkingen van Tempus en de kleine oplaadbare Moxi Fit R vormen samen de meest geavanceerde hooroplossing die Unitron ooit heeft geïntroduceerd.”

Een geïntegreerd overzicht van de luisteromgeving van de cliënt

Unitron blijft innovaties introduceren die verder gaan dan het product om de totale cliëntervaring te verbeteren. Op 21 februari 2017 bracht het bedrijf een nieuwe functie voor cliëntstatistieken op de markt, die in één geïntegreerd overzicht de luistergewoonten van de cliënt in beeld brengt. De zorgconsumenten van vandaag zijn beter geïnformeerd, willen meer zeggenschap over de zorgverlening en verwachten een betere ervaring. De baanbrekende combinatie van Cliënt Beoordelingen, Log it All en datalogging van Unitron biedt hoorspecialisten een geïntegreerd overzicht. Hiermee zijn ze perfect toegerust om in gesprek te gaan met hun zelfbewuste cliënten en om een persoonlijkere oplossing te bieden die de resultaten voor cliënten verbetert.

Bronnen:

(1) Rechargeable hearing aid preferences survey. Heaingtracker.com. August 2016
(2) Global Listening Environment Study. D. Hayes, Unitron 2016
(3) MarkeTrak 9:A New Baseline “Estimating Hearing Loss and Adoption Rates and Exploring Key Aspects of the Patient Journey” Final Report March 2015.

 

 

Meer informatie: www.unitron.com/nl unitron.com/nl of via:

Silvia Boender
Marketing Manager Unitron Benelux
+31(0)88-6008810 / [email protected]


‘Tempus zet gesprekken op nummer één terwijl de Moxi Fit R ultieme flexibiliteit en comfort biedt’