Unitron sluit het hoorapparaat aan op je mobiel

Unitron heeft de release aangekondigd van zijn nieuwste hoortoestel: Moxi. Natuurlijk hebben zij zich op de kwaliteit gefocust, maar ook zijn zij de enige die dit hoortoestel direct op de mobiel kunnen aansluiten voor het voeren van telefoongesprekken en voor het opladen van het hoortoestel.

Mobiel hoorgemak

Unitron biedt als eerste de mogelijkheid je hoortoestel aan te sluiten met je mobiel. De nieuwe Moxi™ waarborgt de goede hoorkwaliteit tijdens je telefoongesprekken. Ook is het mogelijk je batterij op te laden via je mobiel. Wil je dit eerst even testen? De Moxi mag mee naar huis genomen worden voordat ze gekocht worden. Op die manier is het mogelijk de hoortoestellen op de smartphone te testen.

Hoorplezier op maat

De oplaadbare batterij zorgt voor maximaal 16 uur hoorplezier. Is dit te weinig? Geen zorgen. De batterijen zijn makkelijk om te wisselen zodat je altijd gebruik kunt maken van het hoortoestel. “De consumenten van vandaag zijn niet geïnteresseerd in ‘one size fits all’. Ze willen weten dat het hoortoestel dat ze selecteren is afgestemd op hun individuele luisterbehoeften en voorkeuren,” zegt Lilika Beck, Vice President Global Marketing van Unitron.

Meer informatie

www.unitron.com