Zerena van Bernafon; het nieuwe dynamische horen

Op woensdag 31 mei introduceert Bernafon wereldwijd de Zerena 9|7|5. Zerena is voorzien van de nieuwe technologie DECS™ (Dynamic Environment Control System™).
De
langverwachte productfamilie zal alleen beschikbaar zijn voor de vrije markt.

Het is bijna tijd voor Zerena 9|7|5 en het nieuwe dynamische horen met DECSTM. Beleef een premium in hoortoesteltechnologie met een nieuwe chip, een gloednieuwe set dynamische functies en nieuwe aanpassoftware.

Zerena en het Dynamic Environment Control SystemTM (DECS™), zullen eindgebruikers vloeiend en grenzeloos gehoor bieden. De DECS™ technologie past zich voortdurend aan veranderingen in het geluidslandschap aan.
 Zerena heeft 2,4 GHz draadloze connectiviteit en is een Made for iPhone® -hoortoestel, waarmee geluid rechtstreeks gestreamd kan worden met een uitstekende geluidskwaliteit.

Dynamic Environment Control SystemTM (DECS™)

Met Bernafon’s DECS -technologie is er een enorme stap gemaakt op het gebied van dynamische features. Er zijn vier toonaangevende features:

  • Continuous Environment Detection verzamelt continu informatie en analyseert de omgeving met hoge snelheid en precisie;
  • Dynamic Noise Management™ of DNM™ verwijdert lawaai zonder dat de spraak ongunstig wordt beïnvloed met Dynamic Directionality en Dynamic Noise Reduction;
  • Dynamic Amplification Control™ of DAC™ meet continu de signaal/ruis-verhoudingen en stuurt de informatie naar Dynamic Speech Processing™;
  • Dynamic Speech Processing™ of DSP™ zorgt voor een nauwkeurige versterking van het signaal op basis van het niveau en de informatie over de dynamische omgeving die het ontvangt van DAC™.
 Een proactief systeem werkt onmerkbaar om grenzen te verwijderen, zodat cliënten zich kunnen concentreren op wat er rondom hen gebeurt en niet op hun hoortoestellen. Cliënten zullen profiteren van minder luisterinspanning in lawaai en meer comfort in luidruchtige situaties, met als resultaat een hoge acceptatie van de toestellen in luidruchtige situaties.
 Modern ontwerp
Zerena miniRITE, miniRITE T (met een luisterspoel en toetsen voor volume- en
programmaregeling), en BTE 105 zijn allemaal gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen in Bernafon AG, Bern, Zwitserland.

Modern ontwerp

Zerena miniRITE, miniRITE T (met een luisterspoel en toetsen voor volume- en programmaregeling), en BTE 105 zijn allemaal gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de industrie en hebben het Bernafon S-vormige ontwerp voor draagcomfort.

Zerena stijlen gaan perfect samen met het miniFit-systeem en bieden een brede reeks aan akoestische opties. Ze zijn allemaal voorzien van een hydrofiele coating om vloeistof af te stoten en hebben een IP68-classificatie voor bescherming tegen de binnendringing van stof en water.

Rechtstreeks streamen en eenvoudig koppelen

Zerena’s supersnelle en krachtige chip maakt gebruik van slimme dual-radio draadloze technologie met 2,4 GHz direct-naar-het-oor én oor-naar-oor magnetische inductietechnologie (near-field magnetic induction, NFMI). Met deze technologie kan Zerena rechtstreeks verbinden met vele draadloze apparaten. Er is een nieuwe RC-A afstandsbediening die snel en gemakkelijk te koppelen is, een nieuwe EasyControl-A app, en een nieuwe TV-A adapter. De TV-A adapter ondersteunt Dolby Digital Stereo en het is nu mogelijk om de TV-A adapter met een onbeperkt aantal Zerena toestellen te koppelen.

Nieuwe aanpassoftware Oasisnxt

Zerena wordt samen uitgebracht met de nieuwe aanpassoftware Oasisnxt. Het volgt dezelfde beproefde aanpasprocedure van de bestaande Oasis aanpassoftware, maar is voorzien van geavanceerde ontwerpelementen en bedieningsinstellingen met betrekking tot de DECS™ – technologie. Het werkt met de nieuwe draadloze FittingLINK 3.0 waardoor het aanpassen en fijn- afstellen comfortabeler is voor de cliënt.

“Bij Bernafon zijn we erg enthousiast over de introductie van Zerena en de unieke DECS™ – technologie,” aldus Erich Spahr, President van Bernafon. “We luiden een nieuw tijdperk van dynamisch horen in en daarmee een hele nieuwe generatie hoortoestellen waarmee het leven van mensen met een gehoorverlies kan worden verbeterd.”

Meer informatie: www.bernafon.com/products/accessories