Begin het festivalseizoen goed: bescherm het gehoor

Met de start van het festivalseizoen in zicht, is het belangrijker dan ooit om bewust te zijn van het gehoor. Festivals zijn een geweldige plek om te genieten van muziek, vrienden en onvergetelijke momenten, maar ze brengen ook risico’s met zich mee voor het gehoor. Veel festivalgangers realiseren zich niet hoe snel gehoorschade kan optreden bij blootstelling aan luide muziek. Het dragen van oordoppen is daarom cruciaal om oren te beschermen, informeer uw klanten hier op tijd over.

 

Voor jongeren kan het aanschaffen en dragen van oordoppen echter een uitdaging zijn. Veelvoorkomende obstakels zijn dat ze bang zijn de muziek niet goed meer te horen, dat oordoppen oncomfortabel zitten, dat ze te duur zijn of dat ze niet mooi staan. Gelukkig biedt Earasers de perfecte oplossing voor deze problemen. Het slogan luidt: ‘Be Ear-responsible.’ Earasers oordoppen zijn speciaal ontworpen om alleen schadelijke frequenties te filteren, waardoor uw klant nog steeds optimaal van de muziek kunt genieten en duidelijk kunt blijven praten met vrienden. Gemaakt van medisch siliconenmateriaal, vormen ze zich naar het oor voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort, vergelijkbaar met op maat gemaakte oordoppen maar dan voor een fractie van de prijs. Bovendien zijn Earasers vrijwel onzichtbaar, zodat niemand doorheeft dat ze worden gedragen.

 

 

Earasers is voor het tweede jaar op rij gekozen tot de beste muziek oordop van het jaar door het gerenommeerde muziekplatform MusicRadar. Met het gebruik van Earasers kan er veilig genoten worden van elk festival zonder zorgen te maken over gehoorschade.

 

MEER INFORMATIE

VOOR MEER INFO:  bezoek de website en ontdek hoe Earasers het gehoor kan beschermen tijdens het festivalseizoen.

www.earasers.com

Tags: