Genesis AI CROS en BiCROS: de éérste oplaadbare CROS Systemen met 29 uur accuduur

Vóór de introductie van Genesis AI (Bi)CROS hadden de meeste oplaadbare CROS-systemen een maximale accuduur van ongeveer 15 uur per lading. Voor sommige gebruikers was dit voldoende, maar voor velen toch te kort om de hele dag door te komen, vooral wanneer ook handsfree wordt gebeld of veel wordt gestreamd met de hoortoestellen. Met Genesis AI RIC RT (Bi)CROS kan uw klant nu zorgeloos de dag doorkomen dankzij de indrukwekkende accuduur van 29 uur.

 

Genesis AI CROS is zowel als CROS- als BiCROS-systeem te gebruiken. Het is zelfs mogelijk om per hoortoestelprogramma aan te geven of het systeem als hoortoestel, CROS of BiCROS-oplossing moet functioneren. Optimale flexibiliteit dus, zowel voor u als voor uw klant. Naast de lange accuduur is Genesis AI RIC RT CROS ook waterdicht (tot 1 meter), wat zorgt voor ongekend gebruiksgemak. Klik hier om de ‘Waterdicht IP68 PDF’ te bekijken.

 

My Starkey App

De lange accuduur en waterdichtheid zijn al waardevolle eigenschappen, maar de Genesis AI CROS-oplossing is nóg veelzijdiger. Zo kan de CROS-set eenvoudig worden bediend via de MyStarkey-app. Hiermee haalt de gebruiker nóg meer uit de CROS-oplossing. Uw klant kan bijvoorbeeld de balans tussen de CROS-zender en -ontvanger aanpassen en klankinstellingen wijzigen voor algemeen geluid of specifiek voor streaming audio. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de unieke Edge Mode+, een ingebouwde DNN die unieke programma’s genereert voor complexe geluidssituaties.

Technische informatie van beide CROS-modellen vindt u in deze bijlage: Genesis AI CROS System Data Sheet.

Bekijk hier de Sound Features brochure voor meer informatie over de audiologische voordelen van Genesis AI.

 

Alle Gezondheidsfuncties zijn volledig beschikbaar

Wanneer uw klant kiest voor Starkey Genesis AI CROS, krijgt hij of zij ook toegang tot gezondheidsfuncties zoals de ingebouwde fitnesstracker, die kan worden gesynchroniseerd met Google Fit of de Apple Gezondheid-app.

 

 

Daarnaast kan de ‘Spraak naar Tekst’-functie in de app worden gebruikt, wat vooral waardevol is voor mensen met eenzijdig gehoorverlies. Lees hier meer over de Spraak naar Tekst-functie.

 

Toegankelijkheid

Starkey hecht veel waarde aan toegankelijkheid. Daarom heeft de CROS-oplossing een ingebouwde T-coil (telefoonspoel), zodat de gebruiker met Genesis AI CROS RIC RT gebruik kan maken van ringleiding- of neklussystemen. Handsfree bellen met deze CROS-oplossing is heel eenvoudig; koppel hem aan een Android-telefoon of iPhone voor volledig handsfree bellen. Controleer vooraf via de QR-code op deze pagina of de smartphone van uw klant compatibel is en installeer de juiste app. Ook zijn Starkey’s handige StarLink-accessoires allemaal te koppelen met Genesis AI CROS. Denk bijvoorbeeld aan de TV-zender, tafelmicrofoon, afstandsbediening of een van de externe microfoons. Meer informatie over accessoires vindt u op starkey.nl.

 

Opladers

Voor Genesis AI RIC RT zijn twee opladers beschikbaar: de StarLink Standard Charger en de StarLink Premium Charger. Met de Premium Charger kan de CROS-set onderweg ook nog drie keer opladen zonder stopcontact, wat resulteert in een totale accuduur van 116 uur. Deze chargers bieden allebei een turbolaadfunctie: 10 minuten laden voor 3 uur extra gebruik. Hoewel gebruikers fan zijn van Starkey’s oplaadbare CROS-oplossing, biedt de fabrikant ook een batterijversie aan in de Genesis AI CROS-lijn: Genesis AI CROS RIC 312. Deze heeft een lange batterijduur en alle bovengenoemde functies en voordelen.

 

Starkey Nederland
KIND HOREN BV | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: