Starkey Signature productlaunch en deepfit training

Tijdens de vierde en vijfde Starkey Signature Productlancering op 24 juni in Amersfoort, heeft het team van Starkey Nederland met veel plezier twee enthousiaste groepen audiciens de Signature en DeepFit training aangeboden. Na een informatief theoriegedeelte volgden een indrukwekkende geluidsdemonstratie en een praktische training. Starkey bedankt alle deelnemers voor hun enthousiasme en actieve deelname. Voor degenen die er niet bij konden zijn, geen zorgen! Starkey plant na de zomer een nieuwe ronde van deze training, uiteraard weer compleet met 38 StAr punten.

 

 

Bent u benieuwd hoe bezoekers de Starkey Signature productlancering hebben beleefd? Bekijk hier een aantal feedback-momenten terug van deze dag op 24 juni in Amersfoort:

“De organisatie was uitstekend. De presentatie van de Duitse spreker was boeiend en in combinatie met de informatie van het Nederlandse team bleef onze aandacht constant. De middag vloog voorbij.”

“Het was ontzettend interessant en leuk.”

“Zeker de moeite waard, met duidelijke uitleg. Echt geweldig.”

“Het was leuk en leerzaam.”

“Ik vond het erg goed in elkaar zitten.”

“Het gebeurt niet vaak dat ik een training verlaat met het gevoel dat het echt leerzaam was. Blij dat dit deze keer wel het geval was.”

“De workshop is heel professioneel en goed opgebouwd. De praktische kant van het maken van een Deep-Fit afdruk wordt besproken, maar ook het fenomeen dat je hiermee voorspellingen kunt doen over de mate van occlusie. Dus hoe je de afdruk kunt gebruiken om op voorhand iets te kunnen zeggen over de aanpassing. Dat vond ik ook echt vernieuwend en een eyeopener.”

 

Shark Bite Venting is terug van weggeweest!

De Shark Bite Venting voor Starkey Custom Made producten – ook bekend als ‘skyvent’ – is er weer.

De voordelen op een rij:
– Verbeterde luchtstroom en minder vocht in de gehoorgang;
– Gevoel van een meer open gehoorgang en een betere pasvorm van het hoortoestel, met minder verschuiving naar het buitenoor;
– Minder last van occlusie.

 

 

Er is een nieuw bestelformulier beschikbaar waar u de Shark Bite Venting als optie kunt aanvinken. Klik hier om het bestelformulier te downloaden. Neem gerust contact op met Starkey als u vragen heeft over deze venting.

 

Triage Audicien en oorsmeer verwijderen met de Vorotek O Scope

Op 24 juni kregen audiciens ook de kans om de Vorotek O Scope uit te proberen. De O Scope is een unieke hoofdmicroscoop met ingebouwde lamp, waarmee u een helder 3D-beeld krijgt van de gehoorgang en het trommelvlies. Een mobiele hoofdgedragen oplossing die uw pupillen bij elkaar brengt, zodat u met diepte en scherpte in nauwe kanalen, zoals oren en neuzen, kunt kijken. Speciaal ontworpen voor de KNO-arts en de audioloog én de professionele audicien. Dankzij het directe zicht van de Vorotek O Scope kunt u veilig handelingen diep in het oorkanaal uitvoeren, zoals het plaatsen van hoortoestellen dicht bij het trommelvlies of het verwijderen van oorsmeer. De Vorotek O Scope speelt een centrale rol in de training ‘Droge Gehoorgangreiniging voor Audiciens’, aangeboden door Alsoka Medical. Tijdens deze training leert u veilig oorsmeer te verwijderen door middel van uitzuigen op de ‘KNO-manier’.

 

 

Wilt u meer weten? Klik dan op deze link: Alsoka Medical Audicien Specialisten of neem contact op met René Kamminga via WhatsApp/telefoon: +31 (0)6 571 987 92 of mail naar: [email protected].

 

 

Starkey Nederland

KIND HOREN BV | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
– Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
– Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-285 808 69
– Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
– Guillaume Lapere | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: