Primeur: eerste winkel World of Hearing in Nederland geopend in Dordrecht

Wethouder Maarten Burggraaf van Dordrecht en Barbara Muller, de Dordtse schrijfster van het boek Onbesuisd, verzorgden op donderdag 20 december de feestelijke opening van de allereerste World of Hearing by Schoonenberg.

Dordrecht heeft de primeur met de opening van de eerste flagshipstore. De winkel in de binnenstad richt zich op interactieve beleving, innovatieve hooroplossingen en complexe gehoorproblemen zoals tinnitus. Vanaf vrijdag 21 december om 09.30 uur is de winkel officieel open voor publiek. Er staat koffie en lekkers klaar en iedereen is van harte welkom om de nieuwe winkel te komen bezichtigen. Hoortoesteldragers krijgen in het openingsweekend een gratis pakje batterijtjes cadeau.

De hele winkel draait om interactieve beleving. Klanten kunnen letterlijk zelf aan de slag, zo kun je zelf een hoortest doen in de self-screening room. Meest uniek is de zogenoemde Experience Room met de beste geluidsbeleving. Mensen die nog geen hoortoestel hebben, kunnen hierin direct een hooroplossing ervaren. Met een druk op de knop kunnen verschillende situaties worden getest.

World of Hearing is officieel Lyric dealer, de enige 100% onzichtbare hooroplossing. In tegensteling tot andere hoortoestellen wordt Lyric in de gehoorgang geplaatst, dichtbij het trommelvlies, waardoor een natuurlijke geluidsbeleving ontstaat. Na plaatsing kunnen klanten 24/7 en ca. drie maanden achtereen horen. Na die drie maanden wordt er een nieuwe Lyric geplaatst.

Meer informatie

www.worldofhearing.nl