Spectaculaire winkelbeleving met 3D visualisatie

Een winkelruimte vernieuwen kan spannend zijn. Wat kunt u verwachten en komen de werkelijke uitingen overeen met wat u in gedachten had? Een goede voorbereiding is essentieel, u wilt immers niet voor verrassingen komen te staan. Omdat uw zorg onze zorg is, maakt Wecare in haar ontwerpproces gebruik van 3D visualisaties. Zo kunt u een voorproefje krijgen van het uiteindelijke resultaat.

Interieuroplossingen en techniek gaan hand en hand. Bij al haar ontwerpen maakt Wecare gebruik van 3D visualisaties. Dat betekent dat wij u een kijkje in uw toekomstige winkel geven.

Zodra de opzet van de plattegrond rond is, maakt Wecare een 3D visualisatie van de winkel. Deze geavanceerde manier laat het uiteindelijke resultaat van de verbouwing zien. Met een 3D bril kunt u ‘rondlopen’ en de veranderingen bekijken. Een inspirerende manier om de nieuwe omgeving alvast meer vorm te geven, maar eventueel ook te veranderen als dit conceptresultaat nog niet naar wens is. Hieronder krijgt u een impressie.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de diensten van Wecare? Neemt u contact op met Wecare via 055-5385695 of bezoek de website via www.wecare-int.com.