Steigerhout en steen als eyecatchers

Tegenwoordig is beleving het sleutelwoord. Prachtige interieurs die luxe en tegelijkertijd toegankelijkheid uitstralen. Een winkel waar de ambiance vraagt om gezien te worden. Een plek waar de klant zich thuis voelt, maar ook een ruimte die inspireert. Al deze combinaties komen samen in de interieurontwerpen van Wecare. Onmisbaar zijn de materialen die hierin een grote rol spelen.

Als geen ander weet Wecare dat sfeerbeleving en interieur hand en hand gaan. Optiekzaken die ruimtelijkheid ademen trekken steeds meer de aandacht. Een gegeven wat niet per se betekent dat u op zoek moet gaan naar een grotere winkelruimte. Een nieuwe inrichting, het gebruik van materialen en kleur heeft namelijk al een grote invloed op het totale plaatje.

Wecare denkt graag mee met haar klanten en wil niets dan de mooiste interieurontwerpen creëren. Zo maken wij veel gebruik van natuurlijke materialen als steigerhout en steen. Denkt u bijvoorbeeld aan steigerhout van de wanden tot de tafels, de displays en de balie. Maar het hebben van de juiste belichting is ook belangrijk. Bijvoorbeeld voor het plafond of de wandstellingen. Maar ook een prachtig tapijt of mooie visuals op lichtbakken, geven de winkel een frisse uitstraling en de finishing touch. Benieuwd geworden? Laat u inspireren door de foto’s hieronder.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de diensten van Wecare? Neemt u contact op met Wecare via 055-5385695 of bezoek de website via www.wecare-int.com.