Wecare gaat voor kinderhoek 3.0

Uw klant een optimale winkelbeleving geven is belangrijk, maar denkt u daarbij ook aan uw jongste bezoeker? Een plek waar de allerkleinsten vermaakt worden en een winkelbezoek een leuk momentje uit voor ze is? Voor Wecare is deze kinderdroom vanzelfsprekend. Laat u inspireren door deze kinderhoeken.

Een kinderhoek in een optiekzaak is niets nieuws. Iedere opticien heeft wel een hoekje waar kinderen zich kunnen vermaken als vader of moeder bezig zijn met het zicht. De brillenwand, leuke boekjes en kleurpotloden zijn favoriet. Maar hoe denkt u er bijvoorbeeld over als u al deze vormen van vermaak naar een hoger niveau kunt tillen? Bijvoorbeeld gekke spiegels, leuke stoeltjes of iPads met vele spelletjes. Of een brillenwand die niet standaard is en de aandacht trekt? Eentje waarvan kinderen staan te popelen om een bril op te zetten? Of een plek die het kind zodanig inspireert waardoor u geen kind aan ze heeft? Klinkt het als muziek in de oren? Bekijk hieronder onze kinderhoeken voor een impressie.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de diensten van Wecare? Neemt u contact op met Wecare via 055-5385695 of bezoek de website via www.wecare-int.com.