Gezocht: deelnemers kwaliteitsonderzoek ondertiteling TT888

In februari voerde de publieke omroep in samenwerking met IPSOS een onderzoek uit naar de ondertiteling van tv-programma’s, waar nu vervolg op is. De NPO is nog op zoek naar doven en slechthorenden die het online onderzoekje in willen vullen. 

Het onderzoek richt zich op de wijze waarop tv-programma’s worden ondertiteld. De publieke omroep is benieuwd naar jouw ervaringen en voorkeuren om zodoende de kwaliteit van de ondertiteling te verbeteren. Maak je wel eens gebruik van ondertiteling van tv-programma’s en wil je meedoen? Ga dan nu naar deze link en neem direct deel aan het onderzoek! Het gaat hier om een vervolg op het onderzoek van februari dit jaar. Heb je toen ook meegedaan? Dan kun je nu weer meedoen: dit onderzoek bevat weer nieuwe filmpjes en ondertiteling om te beoordelen.

Over het onderzoek

Het onderzoek wordt uitgevoerd door medewerkers van de afdeling Publieksonderzoek van de NPO i.s.m. het onderzoeksbureau Ipsos. Deze afdeling voert uitsluitend onderzoek uit op het gebied van radio, tv en internet van de publieke omroep. Daarnaast is TT888 nauw betrokken bij het onderzoek. Je gegevens worden alleen voor dit onderzoek gebruikt en niet voor andere doeleinden ingezet. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet doorgespeeld naar derden.

Bron: www.stichtinghoormij.nl