De StHOORie van Per Gisolf

StHOORies, een concept van Hoorexpert, biedt ruimte om ervaringen uit de hoorwereld met elkaar te delen om zo de awareness rondom hoorproblemen te vergroten. Vandaag het verhaal van Per Gisolf, directeur van Hoorexpert. Struijk Audiciens en GN Hearing Benelux hebben met succes hoortoestellen aangepast. Dat leverde een mooie StHOORie en samenwerking op.

“Naast algemeen directeur van Hoorexpert ben ik ook mijn hele leven al muzikant. Vroeger helaas zonder gehoorbescherming waardoor ik inmiddels een behoorlijke gehoorbeschadiging hebt opgelopen die lastig aan te passen is met hoorstellen. Ook heb ik een lichte vorm van tinnitus. Daarnaast ben ik vanuit mijn vakgebied ook erg benieuwd naar wat de nieuwe bluetooth-technologie Auracast kan gaan betekenen voor slechthorenden.

Hoe mooi is het dat Struijk Audiciens en GN Hearing Benelux meteen enthousiast waren om mij als proefpersoon te gebruiken en de krachten van deze partijen binnen de hoorbranche te bundelen. De kennis die we bij dit project opdoen, kunnen we weer inzetten om de mogelijkheden van nieuwe technologie te ontdekken. Hier kunnen alle slechthorenden baat bij hebben. Uiteraard ben ik ook erg benieuwd of mijn hoorprobleem opgelost kan worden. Tot nu ervaar ik het als zeer positief! Het eerste hoortoestel met Auracast, de ReSound Nexia, is net op de markt. Binnenkort komen we vanuit Hoorexpert met LE Audio en Auracast, nieuwe bluetoothtechnologieën voor nog meer connectiviteit. Deze technologie biedt ook de mogelijkheid om inclusiviteit voor slechthorenden te bevorderen en zal een belangrijke pijler worden voor publieke ruimtes”.

Ook de StHOORie van uw klant delen? Mail dan naar [email protected].