Openstaande vacature? Plaats ‘m op Earline!

Op earline-magazine.nl ben je verzekerd van het grootste bereik voor werkgevers in de hoorbranche.
leveranciers/producenten en verwante organisaties.

 

Ben je dus op zoek naar versterking van het team, vervanging van een vertrekkend collega of heb je ruimte voor nieuw talent? Vele bedrijven gingen je voor door een vacature(s) via Earline uit te zetten.

 

Maak je vacature zichtbaar bij ruim 2.760 Earline-nieuwsbriefabonnees, waaronder audiciens, specialisten en net afgestudeerde studenten die op zoek zijn naar een leuke baan!

 

Onze website www.earline-magazine.nl trekt meer dan een half miljoen bezoekers per jaar en via onze socialmedia kanalen worden geïnteresseerden naar de speciale vacaturepagina op Facebook geleid.

 

Like hier Eyeline optiekvacatures op Facebook

 

Vacature 8 weken online

De vacatures plaatsen wij minimaal 8 weken online, waardoor je gegarandeerd de juiste exposure hebt om de ideale kandidaat te vinden. Voor deze diensten hanteren wij de volgende, minimale kosten:

 

 

Tip van Earline: Plaats de vacature (ook) in Earline Magazine

Plaats je vacature in één van de 6 edities van Earline Magazine: € 795 voor een 1/2 pagina. Bij dit bedrag is een plaatsing in de nieuwsbrief en op Earline vacatures op Facebook inbegrepen. Sommige willen echt maatwerk en kopen meer ruimte bij ons in d.m.v. een advertentie of filmpje.

 

Aanleveren
Schrijf de online vacaturetekst vlot en bondig en denk vooral na over een pakkende kopregel. De lezer, je toekomstige medewerker, moet getriggerd worden om verder te lezen en te reageren. Natuurlijk kan Earline daar indien gewenst, tegen een kleine meerprijs, over meedenken.

 

Meer info? Bel of Mail!

Mandy Mooren

[email protected]

+31 (0)6 10439665