Starkey lanceert Genesis AI

Bent u ook klaar voor écht iets nieuws? Starkey wel. Genesis AI belichaamt de kernprincipes van innovatie, comfort en prestaties en zet een nieuwe standaard voor de hele industrie.

Het begon bij Starkey allemaal met een onconventionele visie: Wat als we helemaal opnieuw beginnen? Wat als we alle afdelingen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de hoortoestellen laten meedenken over hoe het perfecte hoortoestel moet werken en aan welke eisen het moet voldoen? Wat gebeurt er dan? Met die gedachte keerde Starkey terug naar de tekentafel en ontketende een tweede revolutie in de wereld van hoortoestellen.

Een nieuw tijdperk in accuduur, een nieuwe dimensie in geluidsverwerking met Ear-Brain Technology™, de nieuwe aanpassoftware Starkey Minute Fit en een buitengewoon heldere en natuurlijke geluidservaring. De ongekende snelheid van de nieuwe processor opende de deur naar een gepatenteerd additief compressiesysteem. De Starkey Neuro Processor, het brein achter onze Genesis AI hoortoestellen, is specifiek ontworpen om DNN Technologie te ondersteunen. DNN staat voor Deep Neural Network, en het is de sleutel tot een ongeëvenaarde geluidsbeleving. Het emuleert op intelligente wijze de werking van onze auditieve cortex. Transparant geluid noemt Starkey dat.

Nieuw tijdperk, nieuwe stand
Jeroen Douw liep vanmorgen voor Earline al vroeg door de stand op EUHA in Neurenberg. De stand en zijn bemanning is klaar voor écht iets nieuws. Gaat u ook naar Neurenberg? Loop dan zeker even langs!

Of stuur een e-mail voor een afspraak met een van de accountmanagers als ze weer terug in Nederland zijn: [email protected]

www.starkey.nl
+31 (0)55 3602111

Tags: