OPCI contactdag: Innovatie binnen CI-zorg

We kennen OPCI van hun huiskamerbijeenkomsten met ervaren CI-dragers. Als uw klant overweegt een CI te nemen en/of ervoor in aanmerking komt, zijn deze bijeenkomsten uiterst waardevol. Op 9 maart organiseert OPCI een contactdag. Deze dag is voor iedereen met een cochleair implantaat (CI), of wie een CI overweegt! Partners, ouders en verder iedereen die betrokken is bij of interesse heeft in het onderwerp CI zijn allemaal van harte welkom. Er is volop gelegenheid om actuele informatie te verkrijgen van (CI) leveranciers en handige hulpmiddelen. En uiteraard zal er voldoende tijd zijn om in gesprek te gaan met lotgenoten.

De contactdag ‘Innovatie binnen CI-zorg’ vindt plaats op zaterdag 9 maart 2024 van 11:00 uur tot 16:00 uur in Vergader- en Congrescentrum ‘De Schakel’ in Nijkerk (Oranjelaan 10, 3862 CS). Aanmelden kan tot 2 maart via het aanmeldformulier. De kosten voor deelname zijn €14,50 per persoon; dit is inclusief koffie, thee en lunch. Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang.

 

De OPCI contactdag wordt mede mogelijk gemaakt door: Advanced Bionics, Cochlear, MED-EL, Phonak, Bellman&Symfon, GGMD, Tolkcontact en Sennheiser.

Tags: