Starkey maatwerk is kunst! Uw vakwerk is dat óók!

Signature Series is een splinternieuwe, exclusieve collectie van high-end, op maat gemaakte hoortoestellen met superieure prestaties, perfect afgestemd op elke individuele klant. Het vereist zorg en expertise om een hoortoestel te bouwen volgens de exacte specificaties van elke individu – en niemand heeft het langer gedaan dan Starkey. Met de Signature Series gaat Starkey vanaf nu zelfs nog een stap verder. Iedereen wil zijn vrienden, familie en de wereld horen. Maar niet iedereen voelt zich op zijn gemak om het gehoorverlies kenbaar te maken. De Starkey Signature Series geeft uw klant beide mogelijkheden. Helder, levensecht geluid met geavanceerde technologie die discreet in het oor past. Het kleinste oplaadbare maatwerk toestel is daarom goed nieuws voor klanten die zich minder comfortabel voelen bij zichtbaar gehoorverlies. Als maatvoering belangrijk is, dan is Starkey’s Signature Series gewoon dé oplossing.

 

De Signature Series bestaat uit drie modellen

 

 

CIC R

De CIC R is het kleinste op maat gemaakte oplaadbare hoortoestel op de markt. Waterdicht (tot 1 meter diepte) en uitzonderlijk duurzaam met een batterijduur van maar liefst 38 uur.

 

CIC NW

Klanten die liever geen oplaadbaar toestel kiezen, kunnen beter uit de voeten met de CIC NW. Door de op de chip geïntegreerde DNN accelerator is nu Edge Mode + beschikbaar op deze CIC.

 

IIC

Maximale discretie gewenst? Kleiner dan het IIC-model bestaat er niet. Voor uitzonderlijk geluid en absolute onzichtbaarheid. Zelfs de stelligste ‘nee-tegen-hoortoestellen-zegger’ verandert u hiermee beslist in een fan.

 

Starkey’s Signature Series rekent af met stigma’s

Hoewel tegenwoordig ook jongeren vaker kampen met gehoorproblemen wordt een hoortoestel nog altijd geassocieerd met ouder worden en een opvallend ding achter het oor.

Starkey rekent definitief af met dit stigma. Met de nieuwe Signature Series tekent Starkey opnieuw voor optimale geluidsbeleving, dit keer in combinatie met uiterste discretie. Bijna onzichtbaar en zeer comfortabel in het oor. Klein betekent niet dat klanten inleveren op geluidsbeleving, want ook in deze nieuwste hoortoestellen past Starkey Neuro Sound Technology toe. Méér kracht, méér mogelijk, zo is deze hightech technologie nog het beste te omschrijven. Het toestel maakt tot 80 miljoen geluidsaanpassingen per uur en garandeert de laagste ruis ooit. Het effect? Helder en levensecht geluid.

 

Persoonlijke voordelen voor uw klant, maar óók voor u!

Starkey’s Signatures Series biedt maatwerkoplossingen die perfect zijn afgestemd op de individuele behoeften van uw klanten.

Elk individu is uniek, wat betekent dat geen twee paar oren hetzelfde zijn. Een op maat gemaakt hoortoestel past daarom altijd beter dan een standaardmodel. Bovendien klinken op maat gemaakte hoortoestellen nog natuurlijker en zijn ze gemakkelijker in en uit te doen. De voordelen voor uw klanten zijn overduidelijk. Maar voor u als professional biedt high-end maatwerk ook een uitstekende kans om zich te onderscheiden van andere audiciens in de markt. Want met de Signature Series onderstreept u in belangrijke mate de professionaliteit van uw eigen vakmanschap en levert u een bijdrage aan de hoogwaardige beleving van uw bedrijf. Een professionele deepfit afdruk vormt daarbij de basis en de training hiervoor verzorgen wij eventueel graag voor u of uw medewerkers in uw eigen winkel.

Samen met de zeer gunstige inkoopcondities en marges voor uw winkel, maakt dit de nieuwe Signature Series buitengewoon aantrekkelijk!

 

Nieuwsgierig?

Bekijk dan Starkey’s speciale Signature Series Webinar!

Klik hier voor een complete introductie!
U kunt het webinar eenvoudig volgen op uw computer, tablet of telefoon.

 

Starkey Nederland
KIND HOREN BV | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: