Tobias Bartels: EUHA’s nieuwe algemeen directeur

Vanaf begin november is Tobias Bartels begonnen als nieuwe algemeen directeur van de European Union of Hearing Aid Acousticians (EUHA). De 48-jarige bedrijfskundige brengt meer dan 25 jaar ervaring mee uit functies in internationale bedrijven in de meest uiteenlopende bedrijfstakken.

Foto: Tobias Bartels

 

Het carrière pad van Tobias

Tobias hield zich vooral bezig met marketing en verkoop, digitalisering, congressen en evenementen en public relations. Na zijn studie bedrijfskunde aan de universiteit van Münster begon hij zelfstandig te werken als eigenaar van een digitaal marketingbureau voordat hij de overstap maakte naar de marketingafdeling van een groot telecommunicatiebedrijf. Zo heeft hij onder andere ervaring opgedaan op het gebied van point of sale en trade marketing. Na verschillende managementfuncties op het gebied van marketing, sales en digitalisering stapte hij acht jaar later over naar een andere branche, om vervolgens als lid van de directie van een internationale onderneming meer dan tien jaar verantwoordelijk te zijn voor marketing en bedrijfscommunicatie. Tobias Bartels heeft ook ervaring met de organisatie van evenementen en beurzen, PR, social media en opleidingen in online of hybride vorm.

De EUHA-gemeenschap gedijt op uitwisseling en sterke solidariteit. Wie zich in de toekomst goed wil positioneren, kan besluiten lid te worden van de EUHA. EUHA-leden hebben een voorsprong op het gebied van kennis en profiteren van meer dan 24.000 jaar beroepservaring!

 

Contact

Telefoon: +49 (0) 61 31 / 28 30-14

E-mail: [email protected]

www.euha.org

Tags: