Update beschikbaar voor Starkey’s Genesis AI met interessante features

Ontdek het hier! Met Starkey’s speciale ‘Update Webinar‘ bent u in een kwartier volledig geïnformeerd. Deze update is nu beschikbaar voor Starkey’s Genesis AI productlijn met diverse nieuwe features voor zowel gebruikers als audiciens.

 

Ondanks de recente introductie van Starkey Genesis AI, blijft innovatie niet uit. Genesis AI biedt audiciens een geheel nieuw aanbod, waaronder een nieuwe Neuro Processor en gloednieuwe Neuro Sound Technology. Met meer verwerkingskracht, snelheid en efficiëntie dan ooit tevoren, biedt Genesis AI uitstekende geluidskwaliteit, spraakhelderheid en luistercomfort. Belangrijke updates zijn ook doorgevoerd voor de Starkey Pro Fit aanpassoftware, de MyStarkey app en de Firmware voor de Genesis AI hoortoestellen.

 

Wat is nieuw voor uw klant?

Naast de nieuwe Firmware zijn er updates beschikbaar voor de MyStarkey app, sociale interactie en Auto Sleep. De Firmware update kan eenvoudig door de gebruiker zelf worden uitgevoerd via de vernieuwde MyStarkey app. Ook kunt u als audicien de Firmware update in de Pro Fit aanpassoftware uitvoeren. Bekijk hier een korte video over het updaten van de firmware met Pro Fit.

Nieuwe functies voor gebruikers zijn onder andere Automatic Edge Mode +, Motion Based Optimization voor situationeel bewustzijn, Motion Based Optimization voor verminderde feedback, Intelligente geheugensteuntjes, Streaming Audio Equalizer, webbased TeleHear Asynchroon Programmeren op afstand en de Offline Mode.

 

Wat is nieuw voor u?

Een handige nieuwe optie is om het Fly-Out menu vast te pinnen. Geluid Manager is nu toegankelijk via de flows Aanpassing en Opvolging. TeleHear webbased Asynchroon Programmeren op afstand is nu mogelijk, waarbij u de TeleHear uitnodiging via e-mail of SMS met direct contact via de app kunt versturen. De Firmware voor Genesis AI hoortoestellen biedt ook een update voor het In-Situ Audiometrie meetbereik en een extra optie bij een naamconflict van de Database versus het hoortoestel.

 

Wilt u snel meer informatie?

Met dit korte webinar (ongeveer 15 minuten) bent u in één keer op de hoogte van alle updates.

 

Nieuw! Fusion Sensor Technologie

De unieke Fusion Sensor Technologie maakt gebruik van meerdere sensoren in Genesis AI, zoals MEMS microfoons en bewegingssensoren in combinatie met de geïntegreerde DNN (Deep Neural Network) Accelerator. Deze technologie combineert de beweging van het lichaam, hoofd en kleine aanraakbewegingen van het hoortoestel voor unieke, persoonlijke audiologische features. Genesis AI gebruikers kunnen deze nieuwe technologie nu zelf thuis activeren via de My Starkey app.

 

Handige downloads:

  • Video Firmware Update via de My Starkey App, klik hier
  • Video Firmware Update via Pro Fit, klik hier
  • Video Update TeleHear Uitnodiging, klik hier
  • Link naar Update Webinar, klik hier
  • Voorbeeld brief die u kunt sturen of mailen naar uw klanten of voor social media, klik hier

 

Digitale Genesis AI Sound Brochure

Deze brochure biedt inzicht in Dynamic Range, automatisch beheer van geluiden, de automatische Edge Mode + en optimalisatie op basis van beweging, evenals tips om dit eenvoudig aan uw klanten uit te leggen.


Starkey Nederland

KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: