Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Audicien Masterclass by Audioknowledgy

20 januari 2023

Heb jij soms ook het gevoel op een eilandje te werken als audicien of audioloog? Mis jij soms ook opleidingen die meer gericht zijn op de praktijk in een hoorcentrum. Wil jij collega audiologen of audiciens leren kennen of wil jij met andere professionals dieper ingaan op bepaalde onderwerpen?

Dan is de Audicien Masterclass op vrijdag 20 januari 2023 dé geschikte opleidingsdag voor jou!

Jolien Desmet en Céline Jacobs merkten op dat er in het aanbod van bijscholingen behoefte is aan een specifiek aanbod voor audiciens.

Zou het niet fijn zijn om meer praktijkgerichte opleidingen te kunnen volgen die je meteen kan toepassen in je hoorcentrum? Een opleidingsdag waarbij je in contact kan komen met de sprekers, collega’s en firma’s? Waar je kan bijbabbelen en leren van elkaar op een inspirerende locatie?

Ja? Dat vonden Jolien en Céline ook.

Met dit als doel richtten zij Audioknowledgy op, een opleidingscentrum voor audiciens en audiologen. Eindelijk is het zo ver! Ons eerste evenement vindt plaats op 20 januari 2023 en je kan je nu inschrijven!

Op 20 januari 2023 organiseren wij onze eerste Audicien Masterclass. Deze masterclass wordt een inspirerende opleidingsdag boordevol interessante presentaties van experten in hun vakgebied.

Hier is de eerste versie van het programma:

9u00: Ontvangst

9u30 – 9u40: Verwelkoming door de organisatoren Jolien Desmet en Céline Jacobs

9u40 – 12u50: Keynotes

Prof. Astrid van Wieringen: Overzicht van materialen voor spraakaudiometrie en wanneer welke toe te passen. ​
Allart Knoop en Kristien Van Gassen: REM-metingen: hoe beïnvloedt het akoestisch effect van het hoortoestel in de individuele gehoorgang de hoortoestelinstellingen?
Sofie Boogaerts: Wanneer hoortraining overwegen tijdens of na hoortoestelaanpassing: wie komt in aanmerking, hoe gaat dit in zijn werk en waarom is het zo belangrijk?
NTB: Maatwerk bij hoortoestelaanpassing: het kiezen van de juiste venting, het belang van een goede afdruk en wat zal er mogelijk zijn in de toekomst.

12u50 – 14u: Lunch

14u – 15u: Powertalks:
8 korte en krachtige sessies over specifieke topics en nieuwste innovaties

15u – 17u: Keynotes

Jozefien De Feyter: Mensen raken = klanten maken: hoe kunnen we als audicien het verschil maken? Hoe gaan we om met de balans tussen hulpverlener en verkoper en wat met de opkomende concurrentie?
Dr. Laure Jacquemin: Opbouw van een tinnitus-intakegesprek in een hoorcentrum en rode vlaggen tijdens deze gesprekken. Bij welke patiënt zouden we aan een doorverwijzing moeten denken?

17u – 18u30: After Masterclass drink

18u30 – 21u: Diner (optioneel)

Wacht niet te lang om in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt.

Tip: Maak er een business trip van en boek een kamer bij de locatie. Vermeld bij je boeking de Audicien Masterclass. Als je zelfstandige bent is de opleiding volledig aftrekbaar als beroepskost.

Voor meer informatie of om je in te schrijven: www.audioknowledgy.be

Hopelijk tot dan,
Céline en Jolien
Audioknowledgy

PS: Indien je voor 15/11 inschrijft geniet je van het early bird tarief!

Gegevens

Datum:
20 januari 2023
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://www.audioknowledgy.be/

Organisator

Audioknowledgy
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ask Lily Seminariehoeve
Heide 71
Westmeerbeek, 2235 Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie