Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Starkey Genesis AI Webinar: de uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden

5 februari

In oktober dit jaar heeft Starkey Genesis AI wereldwijd gelanceerd. En met succes! Want met Genesis AI maakt Starkey juist dié geluidskwaliteit toegankelijk die eerder onbereikbaar leek. De geluiden die je het gevoel geven dat je leeft: het zachte ruisen van de wind, fluisterende stemmen of een subtiele muzieknoot. Genesis AI brengt deze nuances tot leven en laat een magische wereld van geluid opengaan. Daar is maar liefst vijf jaar onderzoek, ontwikkeling, toewijding en vakmanschap aan voorafgegaan. 

.

Genesis AI beschikt over processors die vier keer sneller zijn dan voorheen. Hoewel het toestel minder energie verbruikt, doet deze wel tien keer meer aan ‘processing’. Zo verwerkt de neuroprocessor automatisch elk uur tachtig miljoen aanpassingen. Zonder twijfel kunnen we concluderen dat Starkey’s Genesis alle denkbare barrières doorbreekt in hoortechnologie.

.

Over de webinars

Tijdens het live Webinar zit het Starkey team klaar om direct al uw vragen te beantwoorden. Aan het eind van het Webinar heeft u verder de mogelijkheid een evaluatie in te vullen.

.

INSCHRIJVEN

Schrijf u direct in voor de Starkey webinars op maandag 8, 15 en 22 januari en 5 februari om 12:00:

www.kind-horen.webinargeek.com/starkey-genesis-ai-genesis-ai-alles-nieuw

U hoeft zich maar één keer in te schrijven voor alle vier de webinars. Vergeet niet uw StAr registratie te vermelden, u krijgt dan automatisch StAr punten bijgeschreven.

.

Na 5 februari 2024 komt een On Demand versie beschikbaar zodat u het Webinar op uw eigen moment (nogmaals) kunt bekijken.

Gegevens

Datum:
5 februari
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
www.kind-horen.webinargeek.com/starkey-genesis-ai-genesis-ai-alles-nieuw

Organisator

Starkey

Locatie

Online