WERTGARANTIE | dé verzekeraar om goed te blijven horen

WERTGARANTIE richt zich op de verzekering van producten met een sterkte accu of batterij, zoals hoortoestellen. Een hoortoestel is onmisbaar voor uw klanten. Het zorgt voor zekerheid en verhoogt de levenskwaliteit. Het is dan ook zeer vervelend als het hoortoestel tijdens dagelijks gebruik kapot gaat of kwijtraakt. Gelukkig biedt WERTGARANTIE hiervoor een oplossing tot verzekering van het hoortoestel. De meest voorkomende schades worden gedekt en zelfs slijtage en verlies kunnen worden verzekerd. 

 

De WERTGARANTIE group is actief in Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk en sinds 5 jaar ook in de Benelux. WERTGARANTIE bestaat aankomend jaar 60 jaar en richt zich vooral op traffic voor de zelfstandige audicien, zodat hij/zij in het middelpunt blijft. Het gemak en klantenbinding in de klantreis staat daarbij bovenaan. WERTGARANTIE is volledig geïntegreerd in het acousoft kassasysteem, waarbij met een druk op de knop de verzekering van een hoortoestel geregeld wordt en WERTGARANTIE direct provisie uit kan keren. Daarbij worden er consequent consumenten naar de winkel geleidt bij schade of verlies van een hoortoestel. WERTGARANTIE biedt meerwaarde en gaat graag voor partnerschap.

 

All risk flex

WERTGARANTIE all risk flex voorkomt hoge reparatienota’s of de aankoop van een nieuw hoortoestel voor uw klant. Voor een laag maandelijks bedrag is uw klant uitstekend verzekerd. Daarnaast profiteert een klant van geen eigen risico en inzetbaarheid voor apparaten die reeds in het bezit zijn.

 

Flexibele verzekering aan uw klanten aanbieden?

Neem telefonisch contact op met WERTGARANTIE: 088 2500-650 of via e-mail: [email protected]

 

www.wertgarantie.com

Tags: