De éérste Power Plus BTE in de industrie met geïntegreerde sensortechnologie

Evolv AI Power Plus BTE is ontworpen om te voldoen aan de uitdagende behoeften van mensen met ernstig gehoorverlies. Het vertegenwoordigt de nieuwe standaard voor een Power Plus hoortoestel met een 13 batterij. Met een luisterspoel, eenvoudige gebruikersbediening, ingebouwde bewegingssensoren en een betrouwbaarheid waarop gebruikers altijd kunnen vertrouwen, is dit het éérste Power Plus BTE hoortoestel in de industrie met geïntegreerde sensortechnologie!

 

Evolv AI BTE 13 PP is het meest veelzijdige Ultra Power hoortoestel in de industrie, speciaal ontworpen met een 13 batterij. Hierdoor blijft het apparaat mooi compact. Uit onderzoek is gebleken dat mensen met ernstig gehoorverlies de voorkeur geven aan niet-oplaadbare hoortoestellen. Of je nu midden in de nacht uit bed moet, dit hoortoestel staat altijd voor je klaar.

Het mooie van de Evolv AI Power Plus is dat deze compatibel is met alle handige Starkey accessoires, zoals de essentiële tafelmicrofoon. Voor deze doelgroep is het belangrijk om ‘normaal’ te kunnen telefoneren, en dit kan ook handsfree worden gedaan via Android-telefoons en tweeweg-audio met iPhone. Om ervoor te zorgen dat de gebruiker niets mist tijdens een gesprek, is de ‘Spraak naar Tekst’ functie in de app geïntegreerd. Hierdoor kan de gebruiker meelezen met wat er gezegd wordt en dit later rustig teruglezen.

Deze hoortoestellen fungeren ook als fitness tracker en werken samen met Google Fit en de Apple Gezondheid app. De mogelijkheid om een externe microfoon te gebruiken is van cruciaal belang voor hoortoestelgebruikers met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies. Velen verwachten dat ze hun hoortoestellen meer dan 16 uur per dag zullen gebruiken.

 

Pure dynamiek

Evolv AI Power Plus hoortoestellen kunnen naadloos worden gekoppeld aan zowel Apple- als Android-apparaten (ASHA) via de nieuwste Low Energy Bluetooth® technologie en de gebruiksvriendelijke Thrive app. Alle bekende Evolv AI functies zijn beschikbaar, waaronder het bijhouden van fysieke en mentale gezondheid, dubbel tikken voor bediening, TeleHear, zelfcontrole en ‘Vind mijn hoortoestellen’.

 

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: