Doe ook in 2023 mee met de Nationale inzamelactie van gebruikte hoortoestellen

Die gebruikte – maar heel vaak nog bruikbare – hoortoestellen kunnen de wereld van geluid openen voor iemand in een land zonder enige hoorzorg.

 

So the World May Hear

In 1967 heeft William (Bill) F. Austin in Minneapolis (Minnesota – VS) Starkey Hearing Technologies opgericht met slechts één doel in gedachten: “So the world may hear”. Bill gelooft dat goed horen werkelijk een beter leven betekent. Het opent onze wereld voor relaties met andere mensen, voor begrip voor elkaar en voor ervaringen waarmee we ten volle onze mogelijkheden kunnen benutten en onze idealen bereiken. Bill had de know-how en passie om ‘goed horen’ te brengen bij mensen die het nodig hebben. Hij reist – samen met zijn vrouw Tani – voor de door hem opgerichte Starkey Hearing Foundation naar verschillende delen van de wereld om mensen in nood te helpen met programma’s voor slechthorenden. Voortbordurend op Austin’s visie “Alone we can’t do much, together we can change the World”, heeft de Foundation in méér dan 100 landen – en met de hulp van duizenden vrijwilligers en vele toonaangevende sponsors – al ruim 2 miljoen hoortoestellen aangepast en daarmee talloze levens verbeterd.

 

Maak ook een globale impact

Starkey Benelux doneert voor ieder hoortoestel dat wordt geleverd een bedrag aan de Starkey Hearing Foundation. Daarnaast worden actief gebruikte hoortoestellen ingezameld. Deze hoortoestellen mogen van iedere fabrikant zijn. Ze worden door een team van deskundigen bij Starkey in Minneapolis gereviseerd, eventueel gerepareerd en bijna als nieuw in de internationale missies weer ingezet, naast vele geheel nieuwe Starkey toestellen.

 

Elk jaar worden duizenden gebruikte hoortoestellen geschonken aan dit recyclingprogramma in Nederland en België. Dit wordt gedaan door audiciens en audiologen én hun klanten die graag willen helpen. Deze verzamelde hoortoestellen kunnen de wereld van geluid openen voor iemand in een land zonder enige hoorzorg. Veel van de hoortoestellen die worden gebruikt bij internationale hoormissies komen uit het recyclingprogramma, waardoor donaties van hoortoestellen van vitaal belang zijn voor het succes van de Stichting.

U kunt helpen: steun ook in 2023 Starkey’s Nationale inzamelactie van gebruikte hoortoestellen. Bij voorbaat bedankt voor uw bijdrage!

 

Meer informatie

Voor meer informatie of het aanvragen van brochures of presentatiemateriaal voor uw winkel kunt u even contact opnemen via:

KIND HOREN – Starkey Benelux – 055-360 21 11 – [email protected]