Baanbrekende ontwikkelingen: MyOticon Service en de Companion App

Oticon heeft dit jaar de deur geopend naar een geheel nieuwe ervaring binnen de hoortechnologie met de lancering van de veelbelovende Companion app. Deze app, die de eerdere Oticon ON app en RemoteCare app opvolgt, komt samen met een indrukwekkende transformatie van het MyOticon platform. MyOticon is nu uitgegroeid tot een uitgebreid serviceplatform dat meer biedt dan alleen online winkelen.

 

Oticon Companion: kracht en veelzijdigheid in één app

De Companion app bundelt de krachtige functionaliteiten van zijn voorgangers en breidt deze nog verder uit. Naast het leveren van geavanceerde voordelen die voorheen afzonderlijk werden aangeboden, introduceert deze nieuwe app ook een scala aan extra functies, waaronder:

  • Het automatisch onthouden van volume-instellingen voor een moeiteloze aanpassing;
  • Een geheel nieuwe Sound Equalizer voor een op maat gemaakte luisterervaring;
  • Een vernieuwde HearingFitness™-functie voor beter inzicht in gehoorprestaties;
  • Naadloos geïntegreerde RemoteCare-functie voor persoonlijke ondersteuning op afstand;
  • Eenvoudige uitvoering van firmware-updates om altijd up-to-date te blijven.

Een opmerkelijke mijlpaal is dat de Companion app nu ook naadloos integreert met de Apple Watch, waardoor gebruikers hun hoortoestellen discreet, moeiteloos en intuïtief kunnen bedienen vanaf hun pols.

 

MyOticon: het nieuwe serviceplatform

De MyOticon webshop is nu omgetoverd tot een allesomvattend platform dat verder gaat dan alleen winkelen. Het is een centrale hub waar klanten eenvoudig en snel 24/7 online bestellingen kunnen plaatsen en toegang hebben tot hun reparatie- en toestelgegevens. Voor degenen die nog geen gebruik maken van MyOticon of nog geen account hebben, is het eenvoudig om contact op te nemen met de klantenservice van Oticon via telefoonnummer: +31 (0)20 545 57 80 of per e-mail via: [email protected].

De nieuwste versie van Genie 2, namelijk Versie (2023.2), is daarnaast vanaf heden beschikbaar.

 

MEER INFORMATIE

www.oticon.nl/hearing-aid-users

Tags: