Eenvoudige koppeling Starkey hoortoestellen met Apple Mac apparaten

Starkey-hoortoestellen kunnen sinds de herfst van 2023 net zo eenvoudig worden gekoppeld aan Apple-laptops en -computers als aan iPhones en iPads.

 

Starkey’s Genesis AI, Evolv AI en andere 2.4 GHz hoortoestellen zijn compatibel voor directe koppeling en bidirectionele audiostreaming met verschillende Mac-apparaten. Deze toegankelijkheidsverbetering helpt mensen met gehoorverlies over een nog breder scala aan communicatiemogelijkheden te beschikken. Verbeterde connectiviteit en communicatie dus, én een meer inclusieve digitale ervaring op Apple-apparaten, zoals iPhone, iPad en Mac.

 

Instructievideo’s

In deze twee instructievideo’s kunt u snel en eenvoudig ontdekken hoe de hoortoestellen kunnen worden gekoppeld.

 

Genesis AI koppelen met Mac

 

Genesis AI Oplaadbaar koppelen met Mac

 

Met nieuwe functies die Apple toevoegt, kan de drager van een Starkey-hoortoestel het geluid van een Apple-computer direct op de hoortoestellen ontvangen. Bij vergaderingen is het ook mogelijk gebruik te maken van de microfoons van de hoortoestellen om de eigen stem op te vangen.

Verder zijn de Starkey-hoortoestellen te bedienen via de computer (volume en ook het geluidsniveau van de microfoon). Naast de instelmogelijkheden van de hoortoestellen is het geluid van de computer direct vanaf de computer te streamen naar de Starkey-hoortoestellen. Ook is het mogelijk FaceTime-gesprekken met de hoortoestellen te voeren, online colleges en lessen te volgen en online vergaderingen bij te wonen.

 

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: